On ihan pakko laitaa taas yks kuva tähä alkuun, vaik ikävä tuleeki..

345379.jpg

Tänään en ole saanut mitään erikoista aikaseks maanantait on aina vähän "meneviä päiviä".
No olen toki vähän kerenny täs koneel olee,,laitoin tonne uuden sivun korteille.
Lähestyy toi ystävänpäivä ja pääsiäinen.. miksei vappuna lähetetä kortteja?  Oks´ kukaan lähettänyt?
Taidan tänä vuonna lähettää, ilmapalloi ja serpentiinejä ja vaik mitä kivaa vois niihi laittaa!Tehtiin aikaisemmin napureitten kans kortteja jouluksi ja joskus keväälläkin. Nyt se porukka on vähän supistunut, kadest neljään frouvaa enää käy. Mut on sekin kivenpi ku yksin.Se on, ku kaikil ei tahdo löytyy samaan aikaan vapaata, töissä ku ovat, osa. 
Sama se on käsityökerhossa missä käyn tai yritän käydä.Aina on jollaan joku este.  No en minäkään ihan vapaa kaikkiin rientoihin ole,vaikken työelämäs täl hetkel olekaan. Olen omaishoitaja ja toimin autokuskina,silloin hoidettavan 
menot on etusijalla. Kyl niit menoi osuu iltaankin, tai sit ollaan laival tai
jossaan muis pippalois. Neulomuksist sen verran et molemmist kallo-sukist puuttuu enää terät. Sit käyn ton lankavaraston kimppuun. Nii ja se sinikettu on viel alottamat.   Ai niin..Mäkun niin tykkään aloittaa nää "Päivät" jollain kuval, mitä mä sit teen ku galleria tulee täyten??? laitanksmä "Kaarisilta 2"    "Toinen kaista" vois olla kiva nimi..  : ) Kyllähän niit gallerioit on, mut se engelsga ku ei ota sujuakseen. "Paljo mä ossaan, mut ku ei oo kielipäät niin ei oo..."

Img_5275-1.jpg       Img_5274-1.jpg    
 Jatkan viel vähä,vaik  onki jo melkein keskiöy. Tuli noist Tiffanyist mieleen että olen ostanut kaks kaunista ulkolaist tiffany esinet. Toi kirkko on edellis joulust, alotin monta kertaa sellast,mut en päässy suunnitteluvaihetta pidemmäl ku näin sen. Siel on lamppu sisällä. Sit ton majakan ostin syksyllä. Se ei oo tiffanyä,mut lasinpalat on hienosti sidottu metallilangalla yhteen. Siinä on paikka tuikulle. Voishan sinnekin lampun laittaa, katotaan. Sen mä osaan, hah..;)