Muistittehan siirtää kellot!!

Img_8790.jpg

Näin kaunis ruusu viel eile löyty täält kaupungist. Tähä kuvanottoo liittyy juttu: Pysähdyin tienvarteen ottamaa mieheni kyytiin ja näin tän kukan tien toisel puolel. Äkkiä kamera ja toispual tiet,, naps,, ja kun käännyin, meinasi saad laaki, iha mun vieres seiso bussi ja kuljettaja nauroi , ootti rauhas ko otin sen kuvan. En huomannu et se oli bussikaista.

Mullako on se jatkuva koirakaipuu, tarttus tämmöne kaupast sylii,,En voinnu vastustaa...ja koppaaki mahtuu viel...

Img_8789.jpg      ahma2-1.jpg 

Oisko tää sit vaik Rekku, taitaa ol vehnäterrieri.  Ahma on tän näkönen. Tää oli siel petopuistos, mut meist kukkaa ei saant siit kuvaa, ko se ei suostunu nousee, nukkus vaa. Tää kuva on hein esitteest.

Img_8791-1.jpg  Img_8792-1.jpg

Tein tän Novitan malli no33. Mut täst tul pikkase liian iso. Tul vahingos 10silmää liikaa ja taitaa toi käsialaki ol vähä löysää, puikoil 6, ko muit ei ollu. Käyti mallis sitä Paolaa, mut korvasin Amorin (10,99,100g) Tango Fanilla, joka oli tarjouksessa(5,00 100g) Ehkä Amor on tukevampaa ja vähä karheenpaa. Oon alottanu toisen ja siit tulee parempi, puikoil 8, niiko ohjeis o. Täst vois tehdä ponchon , ommel edest kii ja/tai laittaa nauha kaula-aukkoon. Kuha kysyn mitä mielt saaja on. Ei toi ihan noin harva ol, mut salamal ko oli pakko ottaa ja valkone al, tul tommonen . Vaik o otet ulkon!?  Solkeeka tos ei viel oo. Mist niitäki saa?