Olin tänään naapuris Kynttilä-kutsuil..

En oo sellasil enne ollukka. Ne o niinko tupperit, mut esitellään kynttelei ja kaikkii kauniit kipoi ja lyhtyi niitte kans. Älyttömän kallei, niinku noi yleensä, mut hyvii ne sit kyl on, laadultas. Osallistujien keske arvottii ja se osus mul, sain tommose läpinäkyvän tuikun. Tai kolme. Ne on kirkast muovii ja sisäl värillinen  tuikku. Tos on mieto tuoksuki. Kaunis on. Oon ollu pyyheliina ja meikki-kutsuil..onks niit viel muit? 

Edit. Lisään tähän kierrätys idean askartelijoille: Noist tuikuist jäi kaunis kippo jota käytän näin:

Tavallisetki tuikkukipot käy, mut nää on niin kauniit :)

Kyl mulkii sit joskus noi, ainaki jälkiruuat on kauniit. Täs on Tofuline, soijajäätelöö ja viikunoit, konjakkikastikkees, nam. On muute yllättävä hyvää toi jätski, vaikkei sitä maitoo siin ookkaa.

Emmää sit muuta oo tehnykkää. Ko kuton öisi sukkii ja muut ajat tehn atc-korttei, (ei niist irti pääs) Katel telkkuu ja hoitan huushollii. Oon koittan vähä pölyi metsästel, mut ne ossaa nii mahottoman vikkeläst men takas heti ko saan ne pyyhittyy, ol sit kuiva taik märkä rät. Olkko, koita niit salaa pyydystää, ain sillo tällö. Jottei ruppee meil alivuokralaisiks, niinko noi muurahaise. Niit vähä tuppaa tulee sisäl, näi kevään lähel. Onha ne iha siistei ötököi, eikäs miillää muotoo inhottavii, mut..myrkkyy vaa ja suolaa nurkkii.

 Uusii kortteiki tul, laita pari ja linkin PIVOon

-

Kokkeili minäki vähä tehä noit kuvii pcl. Täs o aihio, tulee varmaan korttiki, joskus :)

Ootteks, muute kokkeillu..heit teelusikalline jauhettuu kahvii latteel enne imurointii. Sit imuroit sen ja pölyt ei haise. Huoneeseen jää ain imuri haju, olkkoo sit uus tai vanha imuri. Kait se kaneli ja neilikka yms. ajaa saman, mut tykkään ite tost kasvihajust. Meil tuoksuu autoki nii hyvält, ko kerään kahvipussei ystäväl ja säilytä niit autos.