No se sit tul se Juhannus. Hyvää Jussii kaikil!!   joha toi ilmaki silt näyttää

 


Onneks ei enää ol vuosii "tarvin" men juhannuksen teltailee,, nii tai onneks ja onneks,
kyl mää vielki telttail tykkään, sitä vaa on tullu nii araks, vai oiskos maailma muuttun?..
Ei me enne mittää "rosvoi" telttailles pelät.. nyy tuntuu jot enää uskaltas missää metäs, hyvä ko leirintäalueil.
Vaik kyl mää viel voisi iha hyvi telttaaki kömpii, mut toi mies ei taho, sen pittää pääst mökkii,
.. no sinnehä määki tietty nykyää mieluusti meen.. ei ol nii sää armoil ;)


Me saatii, sanoiskos kymmenevuode pähkäily jälkkee tän pihal yhteine grill. Sillo haet paikkaa kissoi ja koiriin kans ja sit ykspäiv mää vaa käveli yhtee kohtaa ja sanosi jot tähä.. Porukal me sit se paikka tarkennettii ja ei sit kauaa mennykkää ko siin ol laatat , gill ja penki. Katos viel puuttuu, se haetaa ensviikol. Saas nähd säilyyks ehjän. Naapurkorttelis hajotettii jo paripäivä pääst? Kummallist tää "nykynuoriso" ko niil ei ol mittää tekemist??? Tän ny ei juhannukseks montaa perhet jään, ko kaik men jonnekki mökeil..taik teltoil :) Me grillaillaa tääl partsil vaa, ei nii sadekka haittaa ja onha noi talvikamppeetki viel tos kommeros, jos kovi kylm tulee.

"Pistetääks saun lämpenee, lähtis ees hämhäkiverkot pois?" sanos mies ;) No toki sitä Juhannussauna.. Me ollaa vähä laiskoi saunankäyttäjii, nii taik mul yltyy toi micreen joskus löylys...

Pitäkää ny mökkiläiset hyvä kesä, se o kovast lyhyt.

Moon vielkii luken vaa. Penkosi yks päivä kirjastos ja oti summas muutama kirja:

Ingrid Lawin "Lahja" ja Jonathan Carrollin "Valkoiset omenat" Täst viimesest löysi vinkin jostaa blogist ja tykkäsi kirjast nii pal et olssi ostan sen itellein taik lahjaks, mut siit ol painos loppu.  Sit pari muutaki, mut kerro, jahka oon luken.