Ette usko miten vaikee oli löytää tän kertase numerohaasteen numero 28. Halusin jotain kivaa, muutaki ko kirjansivu. Tänää kiertelin kaupas, aattelin jot jos hinnois olis..mut ei...yhtää hintaa en löytän mis olis ol 28 ja jotai..tai edes jotain..Ruvettii oikee kattelee..29,90... 27,90...26,99.....ja sitärataa, mut ei kakskyt kaheksaa... Sit rupesi kattelee laatikoit, telkkui ja leiväpaahtimii...ei niiskää ollu, edes jottaa tuote tai muut merkkii...tv eiski oli kyl tuumii, mut ei 28...ol 22, 32, 52, 19....Jutteli asiast yhde tutun myyjän kans ja hänki alko ihmettelee...On kait se kaheksa nii lähel kymppii tai liia lähel viitost..tai jottaa sinpäin..;D jot ei sovi hinnaks. Vai onks se joku "noitaluku" ;DD Sit kassal näin ekan.

..se o näit uusii, alennettui hintoi, mitkä tulee 1.10 voimaa (ko ens on koko vuode pikkuhiljaa hintoi korotet, kymmene ja taas kymmene senttii, viikottain )

Sit ko käveltii parkkihallii ni huomasi jot kaik ovet ol tietty numeroitu...

..ja me kulettii harvasepäivä täst liukuovest...;D

No, siit kaikest ettimisest harmistuneen laito sit kuvaks kuiteki iha toise kuva;DD

Tiimaris alko tänää penkojaiset. Ostin sielt kaikelaist pient.

..värikynii 0,50s, vihkoi 0,10s, pienii valok albumei 0,80s...ja sitärataa. Sit on tos näytil, mustan kyl, yks mieste harmaa sukka, alullaa ;D