Hyvää Pääsiäistä Kaikille!!

Arvaa mis  on aitoi tipui? ;D                   Aprillii... mut me osataa kyl tanssii..

Tais luikahtaa tää vuorokausi huhtikuun puolel ja nyy on Aprillipäivä . Olkkaa varovaissii ;D

Tääl Turuus sit tehdää nää udet taajama-merkit. Eu:n määräämät. Niis sit pitää näkkyy muutki kirkot ko mein ristkirkko. 

 Väliaikatietona kerron et Tää Turun "Notkuva silta" on nyt vajonnu jo 122,6cm. 3,2mm vuorokausi vauhtii. Torstainvastasen yön osa kaupungin Kaapeli TV-n ja laajakaista yhteyksist katkee muutamaks tunniks. Koska sillan sisäl kulkee kaapeleit ja yhteydet siirretään muual.. Pitäsin aprillipilan, mutko ol keskiviikkoses lehdes ;) 

Täs kuvas se notko hyvi näkyy.

Nyy ne on sit keksin mite silta saadaa pysymää ylhääl, se aikka jot "Haliste ukot" elikkä yläjuoksun isot jäät on ehtin tost alt, meree. hih..hih...Sin panna pal isoi orannssei ilmapalloi pitämää siltaa ylhääl..

Tv:ssä torstaina ;DD

*******

Oli viikoloppun yht sukulaist saattamas viimeselmatkal. Kyl se sit men paremmi ko luuli. Ol kuiteki mahottoman mukava nähd sukulaissii, pitkäst aikaa. Ei sitä just kaikkii tul nähtyy ko näin, ko kaik on kerraki yhtaikaa paikal. Kyl mää kaik aikuse tunsi, tai ainaki melkest. Mut lapset..eihä niit ol missää..? Kauniit, hoikkii, nuorii neitosii vaa ;D Ota siin sit selvää kuka on kuka? Lapset kasvaa ja muuttuu jo vuodes, paris, ei niit meinaa tunnistaa ;)

 

Kuis mult on jään näi kaunis kirkko kuvaamat ja tutustumat. Täytyy kesäl men kattelee.

Nyy tul Positiivarinpäiväkirjaan yks negatiivarin merkintä: Virkkaamises tais tul pien tauko, sain peukaloreunaa piene inhottava haavan, saattaa ol tikkuki. Mut kyl se parispäiväs...;D