Lekuril, huivin edistys, vakoilumatkan tulos, ja korttei..

huivi.jpg

Eiline päivä, siis torstai, oli aika monen ratkaisun päivä. Se, et sain noi rajoittimet pois, ratkas jo paljo. (Tos kuvas on joustoside, vähä viel särkee. Mut voin kuttoo ;D)

Terveyskeskukses ain joutuu eri lääkärin juttusil ja se on aika hajottavaa. Se mun "hyvä" lääkär kuleksi siel kans, mut olin jotenki saamaton, mun olis pitän vinkat sil ja pyytää pääst häne luo. Mut sain taas yhde "hoonosuomi" puhuvan mieslekurin,-- no hällävälii. ..Tää ol se joka laitto eka kipsin jalkaan ja sanos sillo: "kaks viikkoo, ei yhtää jalkapääl. Kyllä tästä hyvä jalka tule, ei tartte kuvata"? ? Onneks pyysin kuvaamaan, uus kipsi viel kolmeks viikoks ja kätteeki!!  No nyt hää sanos jot raajat on hyvii" ei sitte astu kahtee viikkoo ...muhkuran pääl"  siis maastoon, sanoin. " niin, katu vaan ja koton paljo kävellä" siis tääl turun mukulakivikatuiko? kysyin ja virnistin ;) " ei, sinä pysy pois, kotona vaa!"  Siis ei vieläkään maastoon kuvaamaan :(  Onneks kesä vast alkaa. ;D

1497029.jpg

Oli siel laival jottaa tehty, telakal olles. Ei ollu listoi, mut toho sivuu oli laitettu mattoo, ettei vuorilaudat näy. MUTTA....

1497031.jpg Tietyst ton nyt paremmin huomaa, ko tommone repsottaa...hih.... On siihe aikamoni muuki kompastun jos alle kahdesviikos jo irtoo!!!

Sit muutama kortti. En tie onks nää "oikeit" atc-korttei? on aika värikkäit. Olisi muute kiinnostunu tietämää voik omist, vanhoist valokuvist tehdä/teettää leimoi? Tietääks joku??    Atc-vaihturiki tul, kiitos Tatsi.

IMG_0674.JPG IMG_0670.JPG IMG_0672.JPG

Turun Flikka               "Linnanneidon haave"         "Käsityöläinen 30-luvulta"

IMG_0675-1.JPG IMG_0676.JPG

"Oon mikä oon......                 Lentopostia   (varat)