Tänä aamuna.


"Heräsin kuudelt, voiko kaunis ilm aurinko täysil...nyy mää siivoon..
Oti ämpärii vett ja pesuainet ja kumihanskat kättee ja alo kontat keittiö lattial. Väänsi rättii ja hinkkasi latteet ja taas väänsi ja viruti, puhdast tul.
 Sit mää kannoi kaik huonekalut eteisee ja alo vahat sitä. Leviti vahaa kauniist ja tasasest ja upeet jälkkee tul...

....sit mää heräsi ;D 

....uskoitteks? ...käviks jo katteeks ko tul nii puhast? Mää ainaki uskosi jot se ol tott. Must tuntus jot olis viel ollu hanskatki käres ;DDD
 Totuus o kuiteki jot toi kaik on viel eres.

 

Pian saadaa uudet allakat, se hyvä ko luule jot mun allakas o jottaa vikkaa. Iha tosi, kui siin muute voi joka viikko ol joka päiväl jottaa menoo ja usei kaks tai kolm päällisi..
 Kute viim keskviikkon ol kästyötappaamine, aluekokous ja terveysluento, saman iltan. Jäin pois kerhost, onneks sukat o valmiit ja aluekok. peruntus muutevaa sopivast, jote olttii siel terveysluennol sit.
 Torstain,  sit taas mullol valokuvakerho ja pit men ystävie kans pihvil, kaupungil, ollaa joka vuos oltu, mut mun pit nyy jääd pois ,ko mies ol menny luppautuu muual saman iltan. Määku yleens näit menoi keräile, ni pit men nyy miehemiele mukkaa.
Olttii "neuvomas" taik antamas vinkkei insinööreil ja talosuunnittelijoil ;D Neku tekkee tän Turuseudul liikuntaesteist palveluasuntoo.
Mies ko liikkuu tol rollaril ja mein liitos on paljo toispuolhalvaantuneit, jotka kyl tietää mitä o arki ykskätisen.
Kyl siel paljo oliki semmost mitä nää terveet suunnittelijat ei ollu aatellu. Paljo semmost mitä pitäs terveilki ottaa huomioo, jo ennaltehkäsyks. Kute luistamaton lattiamateriaali kylpyhuonees. Ja turha painavat ovet, meinaa meikäläinekää, vaik olis kolm kät. Sit jotku ovet tulee kantapäil, enneku sissää ehtii. Sitäpaitsi, minktakia valitaa ain ne ylpitkät keittiökaluste asentajat? Neko laittaa kaapit itellee sopivaa korkkeutee, ni meikäläine ei ylet ylähyllyl ko jakkaral. Kylppäri peilist mää ussei nään vaa sen korkkeimman hiustupsun..saatikks sit ko siel täytyy elel istuen..kute pyörätuolis. No, se oli hyvi miielekiintoist se.


Mee ollaa ny virallisest alotet jouluaik. Olttii eile puurojuhlis. Kyl noi joululaulut vaa ain kuulostaa kauniilt ja hartaalt. Ku ny vaa ei liikaa niit kuulis kaupois, menee maku.
Ensviikko onki sit vähä rauhallisempaa. Mennää vaa keskviikkon laival;) siel laulaa Paulakoivuniemi, miestykkää;D Sit lauantai teatterii, Tampereel.

Sitä seuraavast viikost en uskal mittää puhhuukkaa, siel ei ol vappaat ko manantai ilt ja sit perjantai ;DD Jote iha varmast täs allakas on vikkaa.;DD