Sain kukkia tänään..

..ja siel ol tämmöne plakaatti mukan ja helmikoru.

 

Mullon "Maasai", "Kalenjin" ja "Kikuju" Näät on tehty Afrikas, sanovat ja perhe saa kukkie hinnast osan. Olis kiva uskoo et se on kans tot... no kait..

 

Mein valokuvakerho, se "Pikselit" sai näyttely kutsu. Nyy pitäs sit noppeest valit sin kymmenkut kuvaa. Pitäs vähä tietää mitkä kuvat kiinnostas kaikkii tasapuolisest, eikä vaa mua ittee ;DD
Pisti parikymment kuvaa sivuu. Toivottavast mun "korttivaihtarit" ymmärtää jos ei vaihtokortei kuulu. Nyy on nii kiirus jot... ;)
Viikopääst pitäs men sitä pystyttää, eikä kuvist viel tietookaa...
Sitko meen täl koneel niit kattelee ja valikoimaa..huomaan olevani..taas..jollaa matkatoimiston sivul kattelemas Pariisilaisii hotellei ;D
Viimeviikol ei missää ollu enää hintoi, mut nyt taas on. Onsevaa vaikeet, ko pitäs pääst halval ja pitäs pääst lähel Eiffelii ja mitä lähempän hotel on, sitä kallimp se o. Ei aut vaik olis yks tähtiki vaa.. se o se sijainti. Hintahaitariki on 400-1200e per hölö... 4pv. reissust.
Sit pääl tulee viel satase verra toimistokului ja matkalaukku maksu.  ja mitäviel... nii käyttörahaaki... hmm.. Mut kyl mä meen..

Tämmösee löytys viel lankaa. Teddyy 200g