Vaihdoin saappaan design-monoon

1432806.jpg

Tänään sit olin siel lekuris, oli kipsin poisotto päivä. No, mullahan oli se muovipussis ja tarjosin sitä. Oli tietenki taas eri lääkäri, niinku päivystykses yleensä. Otettiin kuvat ja kun ihmettelin et kui on, ko toi käsi on ainavaa kipee, ni seki kuvattiin. Jalka ol hyvi kuulemma lähten parantumaa,mut viel pitäs kolme viikkoo kipsis ol. Ja kädes ol kans murtuma, siks se ain vaa särki..seliti sil lekuril kui hankalaks mein elämä menee jos viel kolmeviikkoon oon kipsi vankin, pääsemät autoratti. Kyseli jot eiks oo mittää muut mahdollisuut...se olkii oikian ymärtäväine ja sit me mentii kipsaajan puheilja se kipsaaja oikke innostu, ku sai jottaa vaihteluu iänikuiste ranteide ja nilkkoje kipsaamisee. Hää alko suunnittelee mul oikkee disaign kenkää. Kakstuntii siin men ja sit mul ol oikkee upee sinine mono, jonka mää saan ottaa pois ja ajaa sit tukeval kengäl ne pakolliset reissut, viiko pääst.

 Meil oli oikeen hauskaa ko sitä monoo tehtii. Eka mono jähmettys liia äkki ja rupes heti painamaa vääräst kohtaa. Se kipsari kiitti mua ko häne rutiinis vähä katkes ja sai välil tehd luovaaki työt. Sit hää kysys minkä värise kipsi haluun ja tää farkusinine näytti hienolt. Kätee ol pinkki ja oranssii, mustaa ja valkost. Oti tän vihreen ko liila ol loppu. Nyy mää sit hakkaan tätä tekstii kahdel sormel käsi tönkkönä.

1432843.jpg

Neljäntunnin jälkeen lähdin sielt tämmöste kans kottii. Jalas sininen ja kädes vihree kipsi..??!!ja keskiviikoks olis taas laivareissu tilat  ;D

PS..Kokkeili kuttoo,siis puikoil, ei onnist, virkat, ei onnistu, neulakinnast, just ja just. Mun täytyy saad tähä kättee uus kipsi, vähä pienenpi. Kosk sanottii et kaikkee TÄYTYY tehdä!  Sormet ei pääs nousee tarpeeks. En VOI olla tekemät mittää..kolmeviikkoo.. Hankalast käy toho hiireeki. hmmm ..