Väliaikaa..

Lumet alenee ja hapertuu, ainaki tääl kostees turuus... Niinku kyl tää siltaki..;DD

Saas nähd mitä ne sil lopult tekee. Ainaki sielt on rikkottu ja sulatettu jäitä sillan alta ja nyt odotetaa tietysti jännityksel mitä "Halisten ukot " saa aikasex, sit joskus huhtukuun alkupäivil.  Ne on ne joen yläjuoksun isot jäät, Halisist.  Kait niit yritetää rikkoo, matkavarrel.

Toi yläkuva, on -83 otettu, mustavalkosena kuvattu ja nyt scannattu täl, mun uudel lelul ;DD

Filmi ja dia scanneri. Ei se nyt optiikaltaan niit mailman huippui ol, mut hintaansa nähde ..kelpaa kyl mun tarkotuksii, tälhetkel ;)   Saa sil tämmöst jälkee.

Nää vuon -88 tehdyn ,Hollannireissun  negat on jo vähä punertunu, eikä niist saa enää kovi hyvii muutekaa. Oon halun näit montaikaa saad koneel, mist niit olis kiva katel, sillotällö. Ei tart issoo painavaa albumii sylis kannatel.

Mut niit o paljo, 14kpl, 36 kuva filmii ;D En meinaa niit kaikkii kuitekaa..

Mut me seistii siel tievarres  yli neljä tuntii, huhtikuus ja odoteltii sitä kukka-kulkuet. Ku se sit vihdo tul, toki otin kaik kuvat mitkä pystyin. En olis siel paikapääl pystyn sisäistää kaikkee näkemääni, jote kuvii on kateltu mont kertaa ;DD

Nää kaik satuhahmo-patsaat  on todella rakennettu kukkasist. Hyasinttei suurin osa. Kerron sit, ko saan, jonkilaisen matkakertomukse, vaik Picasaan.

Taas o yks valmis. Santoriini. 300g