455370.jpg

vaik pitkään en ehdikään ol. Mua on ain kiehtoneet puut. Tääki on aivan upea saaristolaismaisema Nauvosta ja kelopuu. "Mä oksalla ylimmällä..."

455374.jpg Ei lehden lehteä, vaan on kaunis silti. Tähä vois sanoo et "rumat ne vaat..lehdillä koreilee" Tää oli aivan ihana kesäinen päivä, ku lähdettiin ihan kuvausreissulle saaristoon.

455372.jpgTäs on kans kaunis puu. Vedän semmost pienimuotosta valokuvakerhoo, ihan vaan yritän saada valokuvainnostusta leviämään, se ku on mulle ko toine hengitys. Kävimme viime kesänä Jurmos kuvausretkellä. Kaikki oli ihan innoissaan. Nyt Jurmo, meidän puolest kuvattu melkein joka kivi ,kanto ja oksa. Sattu viel mennes sadeilma ja kaikki,varsinki kalliot  , oli sateesta märkiä ja tummia. Seuraavana päivänä paisto aurinko ja koko luonto oli ihan erilainen. Kalliois oli vaaleampi sävy,eikä uurteet ja luonnon tekemät kuviot näkyny ollenkaan niin selvästi, ku märkänä. Ja taas kamerat kuumeni! Yli neljäsataa kuvaa sielt otin.Laitan varmaan näihi ihan omanki kansion, mut viel muutama kuva ja.... 455489.jpg Tämmössii kivii siel oli, ranta täyn. Ihanko korui!

455491.jpg Ja tämmössii otuksii siel kans liikku. Alpakoit. Ne ol vähä arkoi.

455490.jpg

Tämmöst siel oli illal.

......sit mun täytyy taas lentääää..äää..