Mikä väri puuttuu? ja valkonen poncho...

IMG_9596.JPG Tää tul just valmiiks.

Tääl blogeis on toine toistaan kauniinpii tilkkupeittoi virkatuist isoäidinneliöist. Niinku tämä Aman ,  kui joku osaaki yhdistää noin hienosti värei ja nämä  Pinja-Glorian  ruudut ja peite..no ehkä mä ton punamusta-yhdistelmän ny osaisin..mutku nää langat on kaikkee muut ku punamustii..

 IMG_9597.JPG Salama vähä kirkasti näit, luonnos aika tummii, tai näyttää jotenki kiiltävilt. Mut mikä väri näist puuttuu? Näytti nii synkält se kasa ku kaasin lattial. Tosin, mun mieleen on kans tää Margen peite. Tän takia nää langat kaivoin esille. (kiitos Marge ;) Must tuntuu et tämönen se ensimmäinen "isöäidinpeite" oli. Mut sanokaa joku väri mikä yhdistäs nää värit. Nää langat on kans iältään sekalaisii, osa äidinki käsityökopast. Voi ol etten saa näit ikän peitoks asti, ko edellisist ruuduistki tuli palatossui ;)  Saa noppeemmin valmist ;D

Img_8754.jpg IMG_8094.JPG

Edit heti perään. Kiitos värivinkeistä Raijis , vihree onki mun lempivärei ja tosiaan, sitä ei oo. Oon varmaan kayttän ne iha loppuun (eiku nyt muistan, vihreet menee aikapaljon noihi pitkäpisto-töihin.) Sitä sun peittoa kans hain, siin on hienot värit. Olis kai viksumpaa tehdä niinku sinä, ruudut ain yksvärisel, säästys paljolt päättelyilt. Mut jotenki haluun tehdä sen sekavärisil ruuduil. Sitäpaitsi, joitain noit lankoi on aika vähä.  Vaaleenpunasest en oikeen tie :ö, mut valkost ja vaaleensinist voisin lisät. Tummansinisel Nallel voisin kyl yhdistää :)