Edit.16.12 siistin vähä kirjastoketegoriaa

Tämä eka kirja on outo, mielenkiitoinen. En ole vielä päässyt paljon alkua pidemmälle, koska joka sivua pitää "märehtiä" ymmärtääkseen :) Virkistävää lukea tällaista välillä.

 Image4.jpg Takakannessa:

 

Tämä kulttikirja ja elämäntaidon klassikko ilmestyi Yhdys­valloissa vuonna

1972. Sen perussanoma kiteytyy nimen zenbuddhalaiseen opetukseen, jonka mukaan viisauden voi löytää vain hylkäämällä kaikki gurut ja tulemalla omaksi itsek­seen. Aikuinen ei voi olla kenenkään opetuslapsi. Tätä näke­mystään psykoterapeutti Sheldon B. Kopp valottaa myyttien, tarinoiden, maailmankirjallisuuden ja omien potilaskertomus­tensa avulla. Teos ohjaa ihmistä kohtaamaan omat pimeät puolensa, ottamaan vastuun itsestään, hyväksymään elämän epävarmuuden ja antamaan itselleen anteeksi. <?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

Rikas ja moni-ilmeinen kirja puhuttelee syvällisyydellään ja rehellisyydellään. Sen suomalaisiin ihailijoihin on jo pitkään kuulunut teologian tohtori Martti Lindqvist, joka mainitsee teoksessaan Auttajan varjo (1990) pitävänsä Koppin kirjaa "koskaan ehtymättömänä inspiraation lähteenä".

Amerikkalainen psykoterapeutti, Ph.D. Sheldon B. Kopp (1929-1999) aloitti uransa vankila- ja sairaalapsykologina, mutta perusti myöhemmin yksityispraktiikan. Hän toimi myös työnohjaajana ja psykoterapian opettajana Washingtonissa. Kopp on kirjoittanut 17 kirjaa, joita yhdistää filosofinen pe­rusvire, omaelämäkerrallisuus ja tarinallisuus.

Image5.jpg 

Kirja on jatkoa Yhdeksän oivalluksen tie,lle.  Takakansi:

Miljoonat lukijat ympä,i maailmaa ovat astuneet Jame, Reclfieldin viitoittamalle Yhdeksän oivalluksen tielle kohti va­loisampaa uutta vuosituhatt,1. Nyt etäällä edessä häämöttää kymmenes oivallus ... Kymmenennessä oivalluksessa edellisestä osasta tuttu Chris­tine on kadunnut jäljettömiin tutkimusretkillään Appalakki­en vuoristossa. Juuri näistä jylhistä maisemista alkaa seikkailu, joka johtaa etsijää kohti korkeampaa ulottuvuutta. Matka kuljettaa etsijän läpi porttien toisiin ulottuvuuksiin, se vie aikaan ennen syntymää ja ensimmäisiin elämyksiimme tässä maailmassa. Lopussa odottaa rakkaudentäyteinen para­tiisi, jonne me kaikki päädymme jos vain osaamme vapauttaa sielumme itse luomastamme vankilasta. Kymmenennen oivalluksen myötä ihmisen muisti laajenee ymmärtämä~i.n koko ihmisen historian ja erikoistehtävän, jota varten ihmiskunta on olemassa. Suuret kysymykset alkavat saada vastauksia: Miksi me olemme täällä? Mihin me olemme menossa? James Redfield ei sorru saarnaamiseen vaan upottaa sano­mansa kiihkeään jännityskertomukseen. Kymmenes oivallus on kirja joka voi muuttaa sinun mailmankatsomuksesi"

Käsityötilanne

Lisään tähän et sain ne tallukkaat virkattua, nyt vaan mietin tekiskö viel kahdet, joululahjoiks,ehtiskö/viittiskö. Laittas sit samaan koneeseen.