Täält Marken sivujen kommenteist sain vinkin ja aloin pakertaa. Onnistuin, eikä se kauheen vaikeet sit ollukka. Alus mul oli kyl aika sotku, kahden erimittase pyöröpuikon ja kahde lankakerä kans, mut sit..Neuloin kuiteki sukan aloitukset, kumpaaki n. neljä kerrost ja sit vast pujotin ne pyöröl. Mullon kuvas 80cm, mut ei 100cm :kään liikaa ol.

1.

Pujot noi puikot silmukoihi tollee jot kummastaki sukavarrest on edes ja takan puolet silmukoist. Mullon 16 puikol, jote 32s on tos etupuiko puolikkaal. Ja toiset takan. Kummallaki on oma kerä. (jos ton puiko olis saan pysyy suoras, olis kuvast saan paremmi selvää, mut..

2.

Sit vedetää puikkoo tuolt takaa senverra jot sen kans voi kuttoo, ja vastaavast työnnetää tota etumaist sin silmukoitte sisäl. Kato et ton vasemmal jää puikko lenkil. Sit neulotaa eka varren 32s sen keräst. Ota sit lanka toisest keräst ko alat neuloo tota toist vart.

3.

Sit ko oot neulon toise varre (32s) käännä työ. Tee ny samoin niil puikoil ko kuvas 2. Sit jatkat samal langal sukan toiset silmukat. Sit vaihdat kerää, ja neulot toise varre, toiset silmukat. On se helpompaa ku luulis. Vähä siin enneko tottuu, sekoilee nitte kerie kans, mut jos neulot vääräst keräst, ää tietekää katkas lankaa, vaa pura ;D  Laitan kaik asiaan kuuluvat linkitykse, kotullaa kaupast, mies o jo takkipääl ;DD   KristiinaS blogi ohjeist1 lähin alkuun, kato neki.

IMG_2426-normal.jpg

Näi pitkäl oon ja kyl se luonaa. Mut sain idean: Ko kaks kertaa neuloin vääräl langal ja sadatteli purkaes, tuli siihe tuloksee jot kokkeilen: Jos alottas kahet sukat, esim. siniset ja punaset. Sit neulois kummastkii toise varren tos pyöröl. Siin ko on langat eriväriset, ei menis sekas. Sen teenki.

Sain toisenki idean: Tuli kiireisempi "sukkatilaus"ja sitä tehdes huomasi jot vedi joskus kiireissän ton puikon liia pitkäl ja sit pit laskee se puolväli. Kaivoin nappilaatikkooni ja löysin tommose helme tapase. Pujoti molempii puolii sen helmen. Nyt pysys puolenvälin paika selvil, vaik vetiki puikon tiukal. (Ymmärsittekste?) Se pitää tietty tos puolevaihdos sujauttaa ain" kutoval puikol" hyvi pelaa.

IMG_2492-normal.jpg