Pieni adrenaali-tuiskaus päiväs piristää kummast ;D

 

1248000938_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Mul sattus kauppareissul "hikeä nostattava" juttu. Istuin kaupa käytäväl, penkil ja söin jätskii. Eihä sit ny jätski käes saa ajaa. Puheltii siin miehe kans jot ostetaa mustikoit tost ovelt, siel ol marjamyyjä. Kaivoin ostoste al olevast käslaukus lompakkoni...ja laitoin sen penkil, siks aikaa ko sitä tikkujätskii imeskeli. Mun vieres istus "vanharouva" läheisest palvelutalost, nii ymmärsi. Pien ja kumara, rollattori kans, en meinan edes huomat hänt, ko nii pien ;) Hän tapas vanha  tuttavans ja he siin juttel. Sit me vaa  lähettii miehe kans sin mustikka kaupoil ja ku oli sin pääs ni...mis pahukses mun lomssa o??!! Kaik kortit ja muut..!!  Äkkii takas kauppaa ja kattoo josko se siin penkil viel..kerkesi kyl kaik maholliset siin aatel..kui kaik paperit pitäs uusi jne. 

Voi taivaan kiitos..tää rouva istus rauhallisest siin penkil..mun lompsa vieres..hää ol siirtyn iha vieree istumaa, jottei kukkaa ota.. Kyl mää hänt kiiti ja hän vaa sanos jot: "ajattelin että kyllä joku kohta tulee sitä hakemaan" Oisko kukatahansa..??? Kysyn vaa... Sanoin jot ansaitsette kyl "kiitoskukkasen" ja halasi varovast, (ei sitä ain tied mite ihmise haleihi suhtautuu..) Meni siit paikast vieresest kukkakaupast hakee kukkast. Koska en tienny mis ja mite hän asus ja voik jokapaikas kukkie kans pelat, osti irtokuka. Mut sill aikaa koko rouva ol hävin!!?? Juoksi kukkase kans ulko-ovel päin. Mies tul vastaa ja sanos jot hää men  jo ulos päi. Meni ulos ja katteli parkkipaikalt. Ei missää. Siin on kakski vanhustetaloo lähel, kumpaa?? Meni sit sisäl takas, ei kukkaa niin pien ja rollaril viel ehtis kovi kauas siin ajas. Sit mies sanos jot hän ol menny viereisee liikkeeseen, siel hää olkkii ja sain annettu sen kukan. Kerroin viel kaupa kassalki mite tää ihana rouva ol toimin. Näin se "vanhapolvi" oon sitä mielt. huh..huh.."aattelepa ite!"

1249760085_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Tää vanha ratikka on Turu toril jätski kipsana. Ratikat poistettiin liikenteest vuon -72. Harmi. Taustal o Ortodoksi-kirkko ja oikkial vanha "Joutsen Apteekin-talo" Ihme ko on saa ol viel pystys! Tääl nii hanakast kaik puretaa. Tos välis oli Turun yliopist ja joskus ratsastuskoulu, muistaakseni. Missähä ne hevoset..;) No toril kaiketi, myytiihä siel sillo viel halkoiki ;D