1764253.jpg Mansikoita, olkaa hyvä ;)

mitäs me tehtäskää jollei elämä järjestäis meil pient jännityst tähän arkielämää,  ain sillo tällö. En tarkot mittää suurt mut kuitenski senverra et adrenaali irtoo ja työhuone tulee siivottua,,,,taas jälleen kerran… mullon täst tietokoneest kiintolevy väsyny, alle kaksvuotias kone?? olen "kauhhiast hämmästyny," mutta uskottava se on ko se ain välil nukahtaa..eli lopettaa tykkänäns mun kans yhteistyöt. Lähetän sen alkuviikost hesaan korjattavaks ja olen ilman konet kaksviikkoo,!!!  apuva… nii ne ainaski mua pelottel. Sain joululahjaks likalt semmosen  Buffalon, DriveStation eli ison "kiintolevyn" tai mikä se nyy sit suomeks on, mihi saan tallennettuu kaik mitä konees on ja on ollu.. Se on odottan tos työpöydä vieres, hyllyl jot mul tulis tän kesän hulinoihi sen verra taukoo jot saisi sit alkaa täyttelee. No nyy on pikkupakko saad kone tyhjäs ko saattaa ne tiedot siel verstaas hävit. Istuin siis konee ääree ja ojensi käten sin hyllyl, ottaaksein sen …. ..... iiikkk..

                     hylly.jpg

Sain melkkest slaaki, ko ei siel ollukka mittää….ei yhtikäns mittää metallimöykkyy… eikä sit "harmaint aavistustakaa" mitä sillon tapahtun. Siel se on ollu joulus ast, oottan vaa ottamist???? sit mää hae ja eti ja tongi ja pengo kaik hylly ja kaik laatiko ja kaik kaapi perukat. Siin sai atc- silputkii kyytii komä puuskuti..pölyy vaa löytys…eik muut.??

                        Image2.jpg      

  sit me lähettii kauppa ja mä pääti et unhota koko laittee, ei mul semmost oo koskaa ollukkaa, oon unt nähn. tai sit meil o käyn varas, menny just sin kaapihyllyl ja vien vaa sen…joku joka tietää jot mul on siel semmone…mutku kukkaa ei tied!!

 En oo kyl monnee aikkaa nii pal aivoi ja niit solui siel käyttän ko tänää, savu vaa kävi.

 

Sit ko oli vähä rauhottun, alo miettii, ko meil ol noit kesävierait, jot olisi sen laittan johki, kaikkine johtoinee , pois näkyvist, vaik sen omaa laatikkoo…sit aloi hakkee sen laatikkoo, kunnes muisti jot heiti sen jo pois. Seisoin sit siin avoime komero edes ja katteli jot mikä tommone pussukka o , en oo sitä käyttän, mikälie kylkiäine, jostaki lehdest… onks siel mittää..?? haa lupaavan painava, oti sen vapisevin käsin ulos kaapist, en meinan saad vetoketjuu auk, oli pakko pistää sin käsi ja kopeloid,,hurraa… sit aukasi sen kokonaa, siel se oll !!!!

                     P1140401.jpg       Kui voi ihmine noi jottaa tehr jot ei yhtää muist???

Img_1524.jpg Mansikoit taas, olkka hyvät. ;DD