Säästövinkki:

Kokeilin tätä kuukaudenpäivät ja se tehosi. Tyyliin:"kato toi maksaa vaa 3,99 mä otan sen!.. "Ei,, maksoko lankakerä marka aikoihi 24mk? ei mun mielest.

" eihä toi maks ko marka" niin ne menee aivois sekasi markanja euron arvot, vaik kui osaisit muute markat euroiks muuttaa. Kaik o saman hintast, mut kuus kertaa kalliinpaa. Eli se vinkki: Mietin ain arvon markkoina, enne ku teen ostopäätöksen! Se on auttan ainaki mua.

 

Eko pussei.

Kauppaa o tullu näit kankasii hedelmäpussei. Mies ko ostaa usein mont laatuu hedelmää ja muut ni niit pienii muivipussei alko jo pursut joka laatikost. Kosk näis ei ihan hyvi toi hintalappu pysy, keksin tän. Elikkä ot jostaa kovast muovist pala ja lait sihe reikä ja sit naruu kii. Kokkeilemal sen sit näkee mist se irtoo. Ja voiha sen vanhan päälleki laittaa. Kuvas on pien minigrip, mut siit ei lappu irron. Vaik olis se ollu nätimpi, toi kuva ol siel toiselpuolel.

Täs o pien vinkki niil ko ei nii kauheest ol neulon, tai, no muilleki.. Mu mielest resori ei tul nätti, ko vaihtaa värii. Se toine väri näkyy sillee pahasti sielt alt.

Jos neulot eka kerroksen nurjatki oikein ja sit taas jatkat, resorii, on tulos mu mielest nätimpää.

Täs olen nostanu samal ekakerroksel, toisen oikein- silmukoist, neulomatta, vaihtuu väri kuin kuviossa. Ja tos keskel on viel reikäkuvio.

Neileharppu vinkki:

Tää musta tos langas on kynän holkki. Sen ko pujotat lankaan,aluss, voit kätevämmin kirtää sitä lankaa tappien ympäri. Mehupilliki käy, tai joku muu putki. Paljo nopeempaa ja helppoo.

Askastelu vinkki leimailuun:

oikein pienel leimal on paree näi ;D jätskitikku..

 

Pari kierrätysvinkkii taas:

Kynäpurkki

 

Orpo pariton lampunkuupa käy vähän tuunattuna kynäkoteloksi. Poista vääntelemällä lampunpidike raudat sisäpuolelta. Laita pyöreä pahvi, tai sopiva purkinkansi pohjaksi. Painoksi vaikka kivi. Voi sinne toisen purkinki laittaa. Omani pysyy kyl pystyssä ilmanki.

Näis mullon kaikelaisii leikekuvii ja taustapapereit kortteihi. Ja nauhoi ja leikatui korttipohjii ym. Ne vois kyl päällystääki hmm...

Mä yks päivä imuroin tommose tärkeen jousen ja mieti mite sen sais imuripussist pois?? Haa, lanka piene mangneeti päähä ja heti tarttus kii :DD

 

Nyt ko videoit ei enää niipal ol, voi kotelon käyttää muuhu. Esim Pyöröpuikot voi pittää tääl:

kyl sinne muutama sukkapuikkoki menee ja koukut ja haarukat.. Sit mullon takuulaput ja reseptitki nois ;D Nimilappu vaa sin selkkää ja hyllyl.. nii ja askartelukuvii kans ;)

 Matkapilleri ym. purkki Kindermunasta

Ne o nykyää tommosii suljettavii.

 

Tuikkukierrätys:  16.2 2009 olin kynttilä-kutsuilla ja siellä poltettiin aivan ihania tuikkuja, läpinäkyvissä kipoissa. Sain kaikki tyhjät ja keksin niille uusiokäytön, sopii esim.askartelijoiden helmille. Kyllähän tavallisetki käy, mut nää ol nii kauniit.

 Vinkki huovutukseen: piparimuotit on oivia huovutus muottei.

    

 

 Täs on kätevä pitsihaarukka. Se on itsetehty(en minä) kevyttä puuta, veistellään muotoon ja sorvataan tai hiotaan ja pari reikää puikoil toho päähä. Liimakans kii. Puikot on puolikkaat, vitosen numero. Vähä viilattu pääst, sileeks. Leveys noin 7cm. Toi pahvine on omatekemä, ku tarttin kymmene senttisen haarukan. Puikot laitettu aaltopahvin "koloihi ja teipattu. Ei kannat kovin pitkii tehd, pitsi kapenee ko puikot antaa myöte. kestää muutama huivi,eikä maksa mittää ;)

Haarukkapitseis oon käyttäny hakaneuloi laskemise apun.

Putkilost tehty kuljetuskotelo neuletyöl. esim.niit taffeleit ko putkis myydää. Halkase putki melkkein loppuun ja paa puikot putkeen.

 

 

Kaks,einiinnättiä ideaa neulatyynyks.    

"Tikkuaski"

 Lahjaidea, Koristele kivankokone lasipurkki ja lait täytee tulitikkui. Raapasupinnat liimataa kanne sisäpuol ja kylkeeki. Ei oo enää tikkuaski hukas.

 

 

Tiffany töit tehdessäin kiersin kaik kirpparit ja ostin tajottimii. Niihi oli hyvä latoo eri työvaihees olleit töit. Tos kuvas on enkeliraatoi. Ne o just hiottu ja pesty. Tarjotin vaa hyllyl odottamaa folioimist.