Näis maisemis ..Meri ol severra jääs, ahtojäät se kait o, et tuns oikke ko laiva pusk etteepäi ja jäät kolis ja sihis laidois.
Ulos ko kattos ei ol vet missää, ihako olis hangel hiihdelly.


.

Kadunkulma..?
Monemuotost ja kokost jäät siel ol. Tääl turusaaristos ol enemp ko ruottipuol.

Taas ol aivan ihana laivareissu. Mein ryhmäs oli jottaa nelisenkymmen henkee ja silti tuntus jot kaik o tutui, kattos mihipäi vaa, vaik matkustajii ol  vähä yli 1200. Tää porukka on kyl niipal mukavaa sakkii jot mennää ehdottomas uudestaaki hein kans.

Charles Plogman  Tääl jokune kuva


Meit ol kaks pöydällist kortipelaajii päiväl ja illal mont pöytää vieresi tanssisali puolel illal ja yöl., seisovaspöydäs ol hyvää ruokaa,  aika harvo siel..
käydää.. ko voin nii vähä sielt syöd ja se kuiteki maksaa 25 euroo. Hyväko saan sen kaheksa euroo täytee kafeterias.
 mut jälkiruoka maistuis varmaa teillekki.... Maidotont herkkuu....vaik usko jot ne kaik jäätelöt, leivokse ja tiramisu ja muut ol kans hyvää.

sit mää pelasi ja tul kolm laivaa, kone antos viis euroo, mut sit se alko tärist ja ko painoin jottaa nappii, alko numerot pyörii ja lopult sain kympi. Hih..see men pariisipossul. ;D..ja men kans!

Tää musta tul valmiiks äske. Bambuu men hiuka kolmat kerää. Tein ystäväl, hän antaa lapselapsel :) Yhden teen viel, Tennesseest ja ehkä ....jonku vaaleen.  Loppuu yks aamupalayllätys:

Sämpylä ol tyhjää täyn!?

Kerraki pysys tomaatit leiväpääl ;DD