372560.jpg

Oisko kevät jo tulos,..ko etelän hedelmät tulee suomeen?

Vaikkei ne taid nykyään merelt tulla, niinko laivarahtin. Mä kävin täs joskus Hollannis ja siel me käytii semmoses kukkatalos, jos huutokaupattiin tulppaaneit,( mun lempikukkii,muute.) Siel ostajat niit kärrykaupal aamuyös huutel ja ne ol tääl meil suomes jo tori auettua. Lentokoneel ne tul. Ja me istuttii bussis tuntikausii, ko tultiin tanskan ja ruattin kaut, mut ,ol meil kyl paremmat näköalat ko siel ruumas.:) Siel Amsterdamis ko oltii,ni opas kokoajan varottel et ette sit mihikää sekoo, paikalliste touhui, ettekä ota mittää vastaa, vaik ne kui tyrkyttäs...no, sielku ol niit huumekauppiait jokapual ja ne yritti saad niit matkalaiste mukkaa, pois maast. Nii se opas selit, muttei me asiaa ymmärretty, uskottii vaa. Sattu siel sit kuiteski yks epäilyttävä tapaus, ko me ootettiin bussia siin hotelli edustal, aamul aikasi. Sihe ajo valkonen auto ja sielt heitettiin musta kassi ulos kattoluukust. Siel on jalkakäytävän reunas semmoset metallitolpat, (kai estämäs jalkakäytävil pysäköintiä, mikä ol siel yleist, ) no se laukun hihna men sen tolpan ympär, ko se lauk olis siihe vartvaste heitet. Ei siihe kukkaa meikäläisiskää mittää huomio kiinnittän. Mut mää ja mun ystävä nähtii ko lauk heitettiin. Sit vähäajan kuluttua siihe ajos mies polkupyöräl,(tietyst, ko Hollannis oltiin) ja kysys meil englanniks, ajoks täs just auto ohi ja minne päin? Meku vähä emmittiin, se alko selittää et hää on polis ja ajaa takaa huumemyyjii!!?? No me sil näytettiin mihipäin se auto men ja mies vimmatus polkee peräs! Ei se ihme jos siel o huume ongelmii, ko poliisit pyöräl niit kii yrittää ja rosvot menee valkosel mersul karkuu! Oisko se tuloero?Mun tek miel mennä kattoo mitä siel kassis ol, mut ko meit ol yli neljäkymment muut ja jos siel oliski ollu jottaa ja jos ne olis tullu takas, tai nähny tai jotain..se jäi sit vaa siihe,se kass. Mut vielki mua se assia kutkuttaa, et mitä se oikken ol. 

Viel noist tulppaaneist sen verran et, siel Hollannis, ol tietyst peltotolkul niit tulppaneit, mut se mikä mun sydänt riipo, ol ko siel pellopääs ol jumalato kasa tulppaanii kukkii, vaa kukkii. Ne oli katkottu isoks kasaks siihe pellopäähä. No toki,nehä ottaa niist siemenet talttee, ei niit kaikkii vaaseihi kasvateta. Mut nii paljo kauniit punasii tulppaaneit, tapettuna. Silt must tuntu.

No, se siitä. Emmä eile sit enää tänne tullu jatkama,ko mä tuli sielt naapurist pualeyön jälkke vast pois. Tul sukkaki melke valmiiks.(kyllä, kuletan sitä mukan) Ol se napurinrouv vähä sielt bingost voittan, mut sil oli kaikkee muut niin palj sydämel. Sit mä en taas saannu unt ja kutosi sen sukan loppuu. Tänää ollaaki sit oltu "lennos" koko päivä. Eikä toi kuvien liittäminen sielt picasa-albumistakaa ol oikke toimiva idea, mut assia o viel keske. Ku mun mielest,jos sitä kuvaa klikkaa ja..mite sielt pääsee takas..?

 "Hymy on tarttuvin tunnusmerkki koska siihen
on miltei pakko vastata hymyllä. Vai oletko
yrittänyt olla vihainen kun hymyilet? Kokeile!"