Tänä vuonna Parvekejuhannus.   Hyvää Juhannusta!!

ei tarkoita sitä vaikka enimmäkseen loikoonki sohvan perukoil, et mitään ei tapahtuis. No ensinnäki sain viimein näit renkait itellein ja tein pienemmäl verkkosukat. jos olisin malttanu viel vart kasvattaa, olisin saannu ihan juhlasukat. Tosi 7veikast :DD En tied osaanko toisen mut on siin kantakavennukse ja kaik.

Isommal teen pipon.

Sit osti kaks Paolo Coelhon pokkarii, ko kirjastos ei ollu. "Pyhiinvaellus, mihi hän usein viittaa kirjassaan "Sahir.. ja toise "Brida" . Kerron sit ko oon luken.

Raahautusi mä sunnuntain ton Wanhansuurtorin pihal, ko meil ol siel Atc-live tapaaminen. Sin mist se Joulurauha ain julistetaa. Siel me sotkettii paperii ja tehtii hienoi korttipohjii. Laitan ton PIVOn puolel koht kuvii.

Täs o Turu kapein  katu. Ja Pinellapuiston sivus on tämmönen kouru. Se o "patsas" ja sen nimi ol "Ajan virta" (jos en ny iha vääri muist) Toi vasen puol on korkeempi ja alenee oikkial. Siin virtaa vesi. On sitä joku hevoste juottopaikakski luullu ;DD Tietty se on yhtenäine, mut en viitin klenkat toisee päähä...