Voiks eläkeläisel tul "böörn aut"....????

P1040548.JPG

Mul see nyy sit  o... Eiks se ollukki jottaa tarttuvaa..?? semmone muotitaut?

Nii vaik, eikkai mein ennää tart nii kauhhiast sen muari peräs juost, ollaa saat se jo kii..Eihä ne ny mittää uut ol keksin pitkää aikkaa. Ain ko jottaa uut tullee kauppoihi, ni kaik mee ne jo ollaa joskus käytet. Nee vaa kierrättää niit parikymment vuot vanhoi ideoit ,uuten. Vaik kylhää ne noil nuoril onkii uussii. Ko olis vaa malttan säilyttää omas, olis voin myyr ne.. ;DD

No nii, siin sen ny näkkee "böörihä" mullon.. ei mun nykkää pitän mistää muarist..(ni emmää tarkot nyy muarist, siis siit "akas") puhhuu vaa täst mun muot taurist.

Ko tunttuu jot ei mihkää kerkkee..ja sit ko jossa o, ni miettii jot mites se seuraava homma taas pitkää men ja kosk ja onks se taas päällisi jonku toise meno pääl ja jos on, ni kukas sen toise sit hoitaa ja jos ei hoid, ni ehdiks mää takas siks, jot voisi sen  hoittaa myöhemmi......"oot ottan liikaa hommii" sanos naapurmuij, muttei se nii o. Ei mul koskaa töis olles ollu allakka käres ko jottaa sovittii.. Sillo olttii töis..ja sillä siisti. (vaikken mää sillo kyl ehtin näi pal siivot ko nyy ;)

Ai nii, mun pit sanoman, jot tää ei ol sit mittää "marinaa".. elikkä semmost tyytymätönt purnaust. Mää kyl tiedä, jot huonommiki vois ol. Vois ol , jot istusi esim. pyörtuolis tai oisi muute kremppa, sillo ei sit tulis mittää böörnejä, ainakaa liikahommist. Täytyy vaa tehd ja men nii kaua ko pystyy. Eihä se sairastumine ikkää kyl kato... jotekka "ollaa kiitollisiis jos ollaa terveit eläkeläissii.." ;)   Ja kosk mää taas eksysi varsinaisest aiheest, nii vaihda sit aihet kokonaa, kerro vähä niist "lääkkeist" mikä täs tilantees vois auttaa: Lauantain ol Kertus Atc-live vaihdot, ym.

1242563951_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Mee tehtii täl kerttaa "tuumasii" elikkä 2,5*2,5cm kokkosii kortei. Niit tehtii 9 ja sit ne vaihdettii keskenää, nii et jokkasel tul kortti jokkaselt.. ja sit ne liimattii 9*9cm pahvil ja siit tul taul.

1242564449_img-d41d8cd98f00b204e9800998eTää o mun. Siin o kaks mun tekemää palaa ja loput muitte. Täs o aihe sekalaine. Mut näit voi tehd väri mukkaa tai jonku teeman tai vaik perheest. Semmose meinaa seuraavaks tehd. Toho sit joku kiinnike mil sen saa seinä tai kehykset.

Sit toho alkuaiheesee palaten, en oo silmukkaakaa ehtin enkä pystyn neuloo,parii viikkoo. Sit tänä aamun oti suka väkipakol kättee...ja sitä sit neuloin melkkest tunni..eikä yhtää ol "böönit "mieles :D Katteli vaa ko silmä toisens jälkkee tul ja lanka men sillee sorjast toise alt ja taas tul uus silmuk ja sukka kasvo vähäse...Taidaki unohtaa noi "burn outit" ja ruvet vaa neuloo ;DDD Hyvää päiväloppuu teil..älkkä vaa saako tartuntaa tos "böörnist" ;D Näist korteist kyl ja sukis..:)))