Y%C3%A4kuvia-04.jpg

Kuva on mustavalkoinen. (katso kelt. merkki) 

Tänään kaupassa kulkiessani huomasiin katsovani miehiä, ;D......ei "silläsilmällä," (mies oli mukana,) vaan sitä..Että käytämmekö me naiset tietämättämme (tai tietäen, luonnostaan) miehiä hyväks? Voi miten luontevasti nainen antoi painavan ostoskorin miehen kannettavaksi. Yhtä luontevasti mies sen otti.

*Iso mies työnsi ostoskärryjä ja hieman eksyneen ja hämmentyneen näköisenä, ostoslappu kädessä valikoi tuotteita. Tarkasti välillä lapusta että oli oikein. Siinä sivussa teki ilmeisesti heräteostoja : suklaarasioita kotiväelle, joululahjaksi.

*Tai kun; miehellä oli kaksi lasta mukana eikä hän oikein tiennyt missä mikäkin tavara oli,  lapset auttoivat: isi, äiti ostaa tätä. Helpottunut hymy, mistä minäkin sain osani, juuri sinnepäin katsoesani.

*Tai kun ; nainen mennä viuhottaa vaateosastolla ja latoo miehen syliin hameen ja puseron, toinen toisensa jälkeen: Sitten kohti pukukoppia, mies kiltisti perässä. "Onko tämä hyvä? mitä pidät tästä? ostanko tämän?" miestä pommitetaan kysymyksillä, vastausta odottamatta. Mies odottaa rauhassa kopin ulkopuolella ja ottaa hylättyjä vaatteita vastaan. Nainen tulee kopista ja jatkaa kenkäosastolle. Mies vie vaatteet takaisin telineisiin. :o  Kassalla sama nainen latoo tavaroita nauhalle, mies pakkaa, nainen lähtee katselemaan tiimarin ikkunoita, mies maksaa ja kantaa tavarat. :)

Ei se niin pahaa ollu, miltä kuulosti, hymyssäsuin he kaupasta poistuivat.(no miksei, mieskin oli tyytyväinen ku nainen hymyili) Tämä nyt oli aika äärijuttu minkä näin.

*Sit tuli ulkomaalainen, tumma mies, työnsi ostoskärryjä, kolme lasta mukana. Teki rivakasti kaikki ostokset, ilman lappua, piti lapset kurissa, tiukasti kärryn vierellä..kysymättä koko aikana mitään, vaimolta joka kulki perässä ja katseli tyynesti hyllyjä... Olipas kummallisia aatoksia tänään. ...Suurin osa miehistä tietysti vaan käveli vaimon perässä ja kanto sitä ostos koria. Mikä ei kyllä näyttänyt painavan mitään, miehen vahvoissa käsissä (^-^)

ruusu%20%284%29.JPG

Ai niin, unohdinko kertoa et meen laivalle aamul, (=z=)  Siel on Kivikasvot-shov. Tää on aikaa sit sovittu liiton joulujuhlaristeily.