Juhannus men ja kesäteatteriski tul käytyy...nyt viikko pois kottoo.


Samppalinnan mylly.

Kesäteatteris.Näytelmän nimi ol "Housut pois" (mein ei senttää tarvin ottaa;) No, ihan hyvä ja hauskaki, mut mielestän liia pitkä sovitus. Ilma ol kuiteki kaunis, vaik huomasi jot kokenemma kesäteatteris kävijä ol ottanu filti mukkaa. Kyl määki enskerral ;D Se pyörivä katsomo ol aika metka ja pelas kyl hyvi.

 

Sitä tavallis juhannusruokaa :D

Kuudehenge voimil vietettii kaunis ja lämminki juhannusilta. Lippuki nostettii salkkoo, mikä tuntus kyl aika juhlalliselt, tämmösen sekavan aikan, ko kukkaa ei tied kuka ja mist maast on.

Grillattii kaikelaissii nyytei ja rimssuluit. Ruokaa ol nii pal et makkara iha unhottus ;D Mut niithä voi sit tavallisin kesäviikonloppusi koton grillat. Ihanii kotimaissii mansikoit, jätskii, uussii perunoit..ja kaikkee muut hörhöket, ko asiaa kuulus :D.

P1000234-normal.jpg

Sit reissuu, sanos mies ja lähettii ajelee kesksuomee päi. Siel ol tiereunat täyn Lupiinei. Voi et ne kukkis kauniist, kaikis lila eri sävyis. Oon yrittän niit mein pihaa, mut ruoholeikkuri vie ain kaike.

P1000261-normal.jpg

Noi, Terijoen Saarnet, on yksii mun lenppari puist. Ton al ko telttas laittaa ni ei kast.Oltii varat mökki viikoks ja tietty toivosi kaunist, mut on siel oltu vaik millasel ilmal. Kerra ol nii kova ukoilm, ettei meinan uskaltaa men vc he sateenvarjon kans, ko pelkäsin salamoit :D Mut ny on jo toine aurinkoine ilma vaik vähä koleet onki. Tääl on aika hiljast, pari vaunuu vaa, mut viikonloppun tulee kuulemma mootorpyöräilijöitä "tupa täytee" Mee lähetää alt pois.

"Meinaatteks viihtyy tääl koko viikon?" kysyttii toimitost. No, tää on miehe kotipaikka ja ollaa tääl käyty jo liki kolkyt vuot, et eiköhä. Sitäpaitsi, kyl mää saan ittein viihtymää :DD

P1000270-normal.jpg

Tosson kolmelaist kästyöt ja atc-kortti-ensiapulaukkuki ;DD

Mut välil mun kyl täytyy lähtee miehe kans kävelyl,  kaffel tai muut, häl ko voi tul aika pitkäks, ko vaa kattelee mun touhui ja kuuntelee radiot.