Reissu ol mukava, oikkeestaan ain...

johanna.jpgP1120538.JPG

Laulajana Johanna Pakonen..no..jaa...Mut tää kansa ei ollu hiljast.. (kattelin tos vanhoi blokkauksiini,Suomussalmelt) Ihmisii ol mennetulle pikkasen yli tuhat.

Jutteli tuol Marken blogis siit, jot ruottalaisest aineest ko ne tekkee ruokaa , ei maistu nii hyvält. En tied sit oisko vaa mun luuloo, mut maisteli "silsilmäl" nyt niit laivan ruokii. 80-luvullahan laival menttii just sen "seisovanpöydän" takia. (sillo se oli viel siedettävän hintaneki,matkaan verrattuna, nyt se maksaa yli kakskymment euroo,..ja valikoimii on vähennetty, reilust) Otin siin kananrintaa  ja lihapullii ja kinkusiivui. Maitoruokii en voinnu enää testat,ko en sied sitä. Salaatit ja kurkut yms oletin olevan samanmakusii. Maistoin sii kanaa, Suomes syöty kanarinta mieles ja kieles.. Kieles tuntus ensteks mausteet ja sitku kananmaku tul..oli se kyl pikkase mauttomampi, puumainen, jottaa puuttus...hyvää, hyvää toki, mausteet kohdallaan ja muuta sellast. Mut..kuitenki...Kokki haki taas jostaa mul perunoit, ko siel valla muusii ol, eikä setaatusti ollu vettee keitet. Tänää sit koton söin meinkaupast ostettuu kanarintaa..ja kyl siin lihas vaa eroo ol, vaik hirtee vedettäs. Emmä tätä valittamal kerro ja pitäähä sitä kaikenlaist syöd..mut kiva ko asun Suomes ;D

Img_9671.jpg IMG_9670-1.JPG

Sit tääl ol postii, sain Niinalt näit paloi,kauniita, toho isompaan olen virkan kakskerrost lisää ja hienoi tulee, Kiitos!  Pitihä mun sit välil kokkeil tota viivotinvirkkaustaki, Tiitsal ol nii hyvät ohjeet. Se aukeski aika pian ja tein tommoset ranteenlämmittimet itellein. Tää on ihan ohutta mohairia.