Lunta lisää...

P1040551.JPG
 
Olen usein ihmetelly kui elämäs on kummii sattumii , ihako joku ois tehny käsikirjoitukse jonka mukaa elämä kulkee..(tai ehkä niin onkin).. Mut olin jokune viikko sit tilannu postimyynnist olohuoneesee uude maton. Sattus vihdoin silmään mieleinen, eikä hintakaa hirvittäny. Entine ei kyl ollu ko kolkytvuot meil vast asustan, ( mutku se perhana ei sit millää kulunu, tai kulahtanu) aikansa kutaki, osti uuden.
Mut enneku se ol tullu sain pari hienoo pikkupöytää tädiltäin. Hienoja siks (ainaki mun mielest) kos ne oli tuotu, joskus, Siamist, Thaimaast ja ol käsityöt ja tiikkii( teak ;)


P1150587.JPG P1150590.JPG
Kaiverrus pöydäpinnas on jossain liki 5senttii, ei siin mittää pittää vois ilma lasikant.  Leveys n.60 ja kork. liki 70cm. Jalka on yhtäpuuta. Ei mikään pieni "käsityö" Toi harmaa on pölyy ;D (on kyl pois jo ;) salama toi sen noin hyvi esiin. 
Mut sit se sattuma...

P1150603.JPG  Kattokaa tota toise pöydä ja maton kuvioo!! Ihako olis yhes ostettu. Olin vähä arkaillu tota maton ruskeet sävyy, mut en enää...
"Likal" voisi huomauttaa et matto ei todellakaa ollu kallis, tuski kannattaa pesulaa vied. Ite voi tietty pest ;D( Tosi tää matto ei kest kolmeekymmentvuot ;DDD
Sit oli tänää atc-livevaihdos, tynkä sellases. Kauniit korttei tul, niist enempi Keräilykoris