...kirkas taivas ol sininen.... ja vähä valkoinenki..mut sadet ei tullu, eikä itikoi !!!  Mäku varasin kaks purkkii myrkkyäki. IMG_7720.JPG

No, me ei oltu omal partsil tänä vuon ja hyvä niin. Olisin vaa surkutellu koko aja sitä ruusupensast/puut mikä piti leikat alas kevääl. Sehä ei kuki tänävuon, mut on jo koht metrine. Juhannusruusutki kukki ohi juhannuksen ja o nyt iha lakastunu. Oltiin siel kissavahtin, korkkeel kalliol sijaitsevas omakotitalos. Siel ol lampi pihas ja siin voi uid. Mul ol tytär ja sen likka siel kans , hää uis, mutten mä käyn ko kastelemas varppaat. On mul mukavii kuviiki sielt, mut en voi tähä nyt pan, ko en voi kyssyy lupaa. Me tehtii kaikkee sitä samaa ko yleens juhannuksen pruukat hyväs seuras tehr. Juhannuspäivän kääntys tuul ja mettäs tul Pujo siitepölyy ja mä aloin niiskuttaa..:( piti pysytel vähä enempi sisäl.

Sit kattokaa, kyl munki blogis reseptei löytyy, Laihduttajan Juhannuskakku:IMG_7793.JPG

 Ohje: Otetaan kakkuvuoka, laitetaan pohjal vähä raikasta vettä, kerätään luonnosta kesäkukkia ja lehtiä(syötäviä) painellaan ne veteen. Laitetaan vuoka pakkaseen yön yli. Kumotaan lautasel ja syödään..silmil !   

Ei vaiskaa, laitetaan keskel, kippoon joko jäätelöö tai hedelmäsalaatti, tai muuta mieluist. Pysyy kauan raikkaan ja on kaunis.

P1000054-1.jpg

 P1000059.JPG

Siel vedes ui tommosii...mut ne häipys ko polskuttel vet.

Mul ol tietyst kästöit mukan ja kylmää vähä semmost lauku tapast virkkasiki, mut haarukkapitsin teko ei oikke luonistan auringos. Ny me olla koton huomisee iltaa ja mul jäi molemmat kästyöt sin!! No, ainaha voi aloittaa jottaa uut.(vaik voisha noit keskeeräsiiki välil vilkast... ;)

IMG_7749.JPG  "Moi!"