Ny o ollu tapahtumii ja menoi jottei mihkää ol ehtin, taitaa tul kesä..

Käytii sunnuntain saaristolaismarkkinoil. Väkee ol iha sopivast, ko joskus on ollu niipal jottei etteepäin pääs. Ny pääs.

.

Loimuloht siel loimoteltii . Tuntus iha hullult ko ne kaas konjakkii suoraa pullost ton kala pääl. On se varmast hyvää, vaik nyy ei ostettukaa. Muikkui ja vihanneswokkii ja pyttipannuu sai roppakaupal. Kyl ihmise siel paljo söiki.

 

Mää osti vaa grillarin ja mies läty. Tää enkel o tehty mehiläivahast.

Markkinat ol levitäytyny apteekkimuseon porttikonkii jote käytii siel pihal. Nää on kauniit , palost säästynei yli satavuot vanhoi puutaloi.

 

Sillo ol korkeet kynnykset varmaan iha eri syyst ko nykyää. Tää Turutautiko purkaa kaik hienot kivitalot, eikä oikein ymmär hoitaa näit puisiaka. Kattokaa kui lähel toi puu kasva, eikä vaa saa kaataa.

Täs o sentää yks kaadettu, ................mut täähän ei yhtää uhkaa rakenteit?? näkeehän sen, ko sisäl kasvaa. Voiha ne talot näiki purkaa.

Päivitys::: Pistän tähä piene lisäyksen.

Osti sit tämmösen, Huutonetist. Mun o jokiaikaa tehn tät miel, ko ton selä loukkasi viimejuhannukse aikoihi ja oon huoman jot kävely tekee sil hyvää. Mut kyl täs ny on tul toteennäytetyks kui pal mää ulkon kävelen. en sit yhtää. eivaatul mentyy, eisit millää..  Mut ny oon täl opetel neljäpäivää ja vaik se on raskast ko siin o pien ylämäki, ni onse tehokast. Emmää ny noist rasvoit tied, mut hapeottokykyy tää on auttan. Tuntuu ko olis keuhkoin yläosaki ol vuosii hukas. Nii, täs ei sit ol moottorii, siis ei kule sähköl. iha ite pitää potkia liikkeel ja sit pitää se vauhtipyörä liikkees.  Mustää on hyvä, nykku oon sen oppin..jot sillee....