Eipä uskois et kuva on  kaupungist...

Kyllähä näit on tänä talven nähty, vaik tääl turuus päi harvemmi talven o näi kaunis. Siks teki miel viel yks lumikuva laittaa, vaik keväält jo hiuka tuntuuki.

Mä en ol pahemmi tän saan päivityksii, sori niil, jotka o turha käyn "ovikello pinputtamas" mutta, mutta.... Paha toistaa, mut oon tosiaaki viel päästpyöräl siit pariisi matkast ;D  Sielt tul nii pal mukkaa, siis noi niiku henkisel puolel, muistoi kuvii ja muut. Emmää mittää luvatont sielt tuon, vaik se kone mein takii myöhästyski..kymmene minuuttii..;DD  Ei, ei Lupsus jään tullis kii. Häne passi ol iha kunnos ja lailline ;)

 

Ei, ei me varastettu Eiffeliikä .. Vaa vähä meist riippumattomast syyst, me ajaiduttii siel "vääräl kaistal" ja päädyttii takas tuloaulaa! Siin ol vaa puoltuntii aikaa koko touhus ja sit tietty mein pit men uudestaa tulli läp. öö.. No siin sit pari poliisii, hih.. ja joku virkailija ohjas meit noppeest lähtöportil ja konneesse. Kait näit sattuu , ko kukkaa ei erikoisemmi sihe reakoinnu. Ranskas muuteki, "tehdää ko ehditää," sanos Madam Leila, mein opas. Kentält ko tullee tai lähtee, kone per minuutti, ni vähä sit kait vuorooki ootettii, taas.

Tää ol hiuka huon liikkuu, tää mun matkakumppani ja hää väsys siel kentä pitkil käytävil ja ko neuvotki ol kaikel muul kielel ko enkuks ja suomeks.. yks ei selväst tunten ees numeroit.. höh... Ne ei oikkee puhun ranskaaka.. jottaa molotust vaa. Siel ol koko kaupungis tosi montaa erivärist immeis, varsinki palvelualoil, kaupois ja hotellis.

Emmää sielt pal mittää ostan, pääti jo lähteis. Mut ton kolkytsenttise Eiffeli tietty ja pienenpii, tuliaisiks. Sit tietty pelikorteikortei, vaik niis lukiki"madeinchina" Sit toi purkki on soittorasia ja mun mielest aivan ihana. Kuvas ei näy, mut siin on avain ulkopuolel ja koneisto sisäl. Ja siel ol suklaapipareit kans pussillinen. Ostettu sielt "jumalattomakalliis" kaupast, Lafayette` st. Se makso puolee hintaaki yli kympin. Siel kahvilas ostin kokist, puolelitra pullo maks kolm euroo. Tääl saa samal jo puoletoist litra pönikä. Maku ol iha sama, hih...