Yteistyöllä se sujuu...

.

Jos ei pääse luontoon, tulee se tykö..

 

Laitettiin meki vihdoin perunat pyttyy..jotkut saa uusii juhannukseks meil tulee kait sit jouluks.;D.

Istuin tuolil ja tein kepil reiän joho mies sit pudot perunan. Tänää, ko hää men niit kastelee, pyysi kastelee kukat kans.

"tarviiko tää puniikki kans vettä? pun?? mikä on puniikki? "no täs pöydäl."  ai se pelagonia, juu tarvii :DD

On se vaa kummaa kui paljon sitä päivän mittaa tekee kaikenlaist, turhaaki ehkä, nyhjää sielt ja täält jottaa pisi päivää.

Nyt ko makaa täs ni tuntuu ko : mailma seis! Naisillehan ne taloustyöt ja esim. pyykinpesu, yleensä kaatuu. Pyykinripustuksesta tul oikee ohjelmanumero..määku inhoon silittämist, ni laita pyykit kuivumaa mahdollisimman suoraa, jot ei kuivuis ryppysex. Seisoin vieres keppein kans ja .."eiku, lait noi tyynyliinat toisipäin,,ja ton voit laittaa kasikerroin, se o ohut, mahtuu enemmä...jasitärataa.. Ei kai sen ny niin välii olis ollu, mut menihä se päivä näinki ;D

 

Mullo toi työpöytäki siirtyn tähä sohva vieree.."Kauhee rojukasa,," sanos mies. No onhan siin, pienel pöydäl kaikelaist, kute.. alahyllyl o kaikelaisii pulloi ja purnukoit, liimaa, maalii ym. sekä pari laatikkoo mis o Atc-kamaa, pohjii, kuvii ym. papersilppuu. Saksii ja kynii tiety kans. Pari Paolon kirjaaki löytyy. Sit pöydä pääl on tää läppär ja puhelin ja vesipullo ja särkylääke ja hmmm. banaanin kuoret.. höh.. Lattial sit tää..

Täst tulee pipo.

 

Eilen ol oikeen kaunis ilma. Istuttii partsil naapurirouvan kans ja syötii salaatti ja pihvei ja maisteltii kuohuviinii. Ihanaa, makeet, "Romeo ja Julia" nimist, laivalt tuotuu.

Mullei tänäkesän näköjää noi juhannusruusut pääs kukkii, kosk kirvoi on nii pal. Ruiskuti ton toiseki ruusun jo toisee kertaa. Saas nähd tuleeks sihekää kukkii.

Tämmöne luuranko ol tuol Wanhalsuurtosil sunnuntain. Siel ol harjotukset "keskiaikaan."

Mää en ny oikkee perustas noil luurangoil, täl hetkel ;DD

Hyvi tää juhannus tääl koton men. Enskuus sit mennä järverannal...kyl kesää viel o ;D