Tänään 24 astet...ja eka rastaan poikanen pesässään...

Tänään klo 13.oo

Sain eile partsi siivottua, pesin ne puukaiteet ja lattian, siitepölyy se vaa ol, mut harjaa tarttin. Ny istun tääl tän minin kans ja katselen hiirenkorvien kasvua koivuis. Linnut laulaa ja lentelee täst ohi, ain jottaa pesäntarviket nokas. Pisti eilen tyynyst irroneen täytteen palan ruusupensaan oksaan sil pesätarvikkeeks. Sit aamul satuin näkee ko rastas kävi sen hakemas, vilkas mua päi ja jät,tietty piene liraukse kaiteel ;D tai sit mullon vaa vilkas mielikuvitus;DD mut kyl se sen vanun vei ;)


Tämmöses kesäst mää pitäisi, aurink paistaa piene harso takkaa ja koivuis on kaunis vaaleenvihree huntu pääl.
Valoo pääsee viel niitte läpi, mut toist se on kesäl, ko lehdet on täyskasvuset. Sillo tän ei paistakkaa ko parituntii päiväs, vaik tost kolm puut kevääl kadettiiki. Mut ei kait sitä ny enää mittää pikineil tääl ollakkaa, auringo otos..
Yrttei kyl kasvati viel muutamavuos sit ja hyvi valo riitt. Ny niit tarttis käyd paritunni välein sirtelemäs auringo mukkaa. Ne ol muovises leipäkoris, pyöräin pääl, jot liikkuha ne. Mut puut on ny kasvan nii pitkiks et valo ei enää riit. Tos on n. 15 koivuu ja pari jalavaa mun ja auringo välis ;D Onha niist jokune vuosie varrel poiski otet, mut ne kasvaa nii pal pituut jot ne ei jät taivast lainkaa näkyvil.

Näit uuttui ei viimekesä näkyn. Kaunis lintu ;)
Nyy tän tul kyl muutaki äänii ko linnut. Naapuri pihas o vissii kans jonkimoiset talkoot, ko siel kuuluu lapio ja hieka äänt. Meil o talkoot vähä myöhäs, ens viikolopul. Vaik ain o joukos sellasiiki , jotka ei viit tul toiste joukkoo, vaa tekkee "oma osuutensa" muutama päivä enne, eikä sit tul mukkaa lainkaa ko muut o paikal? Kaik ei tul ees makkara grillauksee ;D Olisha se yhteishenge mukast, touhut yhes. Mut emmää täst praattaakkaa valittaaksen, kuha mieti.
Miettimisest tul mielee...Funchalil o mielenkiintone haaste, siin tehdää Atc-kortit horoskooppimerkeist.

**
*  Tein nää. (klickkaa kuvaa, ni näät isompa .Lissää korttei PIVOs)

Oinas ja Härkä kulkee peräkkäin tähtitaivaal ja mä oon syntyny siin rajamail,ei tullu äidin kans juteltuu olink myöhäs ja kuipal, ko tarvittii keisarikleikkaus? Oon vaa 5-8 päivää häränpuolel, mut oon ain härkä sanonu olevani, sitä suuremmin ajattelmat. Mut kuiteki tunnistan itestäin vaa yhden kolmas osan Häräst ja kaks kolmas osaa Oinaast.
...     jatkuu tääl..

Nyy mennää päiväkaffeil cittarii, meil o siel treffit..;DD