Kevättä odotelles..

1403829.jpg

Juttuu lisät 25.3 18.33 Tylsää ja vähä hankalaaki..

..tylsää sen takii, et kyl mä NYT tietyst haluisi sin kauppaa, ko en pääs ;> ja hankalaa ko totesin eile et munpuol jääkaapist on tyhjä!? Tarkoittaa sitä et, mies ko syö sitä kalaa ja mä en voi, mist mä nyy sit soosii laita?

888181.jpg

Pakkases ol pien nyytti jottaa lihapaloi, no niist, mut en millää muistan olikse , mitä lihaa?  Soppalihapalasii vai vaik paistii. Aatteli sit kuiteki tehd piene lihakeito ja pisti lihat vettee. Mut jos tekisiki tillilihaa, eisenyniinuukaa vaik ei ookka vasikkaa.:) Rupes se etikamaku mielee tulee ja tilli...no mut mikäs pussi tääl pakkases viellon..? Joulust paistikastiket!

Tää ol hyvää, äkkii lihat pois vedest ja paistin pannuu..niit siin paisteli ja sit ko ne oli kokonaa sulan huomasi et se oli kuiteki sitä keittolihaa ;D Anno niitte ruskistuu vähä ja laitoi vett ja sen paksun kastikkeen sin joukkoo..kiehukoo, kait ne joskus kypsyy. Mies ol kyl samaa aikkaa kauppareissul, mut emmää mittää osan sen tuod. Mutku sitä iänikuist jauhelihaa. Atc%202007%20%2883%29.JPG.jpg

Toise tullessaa mul kaks Rosamundaa, siis perunaa, semmost kengäkokost! ;=D Keiti yhde, aattelin muusii parikspäiväks siit tehd. Kaik jok on sitäperunaa keittän, tietää kui jauhone se on, se vet nestet ko sien, (vettä tästappaukses) Siit tul kauuuheest sitä muusii :=ö ja ilma muut tul kahepäivä ruok. Kastikkeestki tul hyvää ja lapoin sitä lautasel,,unohtaen ottaa osa siit muusist pois,huomisex:ööö Muusiha imi heti sen kastikkeen, enkä enää saannu sitä eriteltyy. Sit mää vaa söin semmost vauvaruokaa ja imeskeli, puri ja kiskoin niit sitkeit lihapalasii,eihä ne ny siin ajas ehtin kypsyy. Keittooki keitän ainaki tunni. "Onks raakaa?" kysys mies ko hampail ja sormil lihaa palotteli ;DD Maku oli kuiteki ihan mainio ja maha tul täyttee, mitäs mää nyy huomen...

lintu2.jpgHuomaatteks ny kui tylsää mullon ;DD ku tämmösest näi pitkä jutu sain kokkoo. On tää kyl vähäkurjaa,,ko torstain olis se valokuvakerhoki...mies joutuu taxil menee uimaaki ja ja..käsi särkee..ja, mut jalka ei, ihmekyl ;D.  Soitteli tänää vakuutusyhtiöl ja matkavakuutus jottaa kului korvaa. Sit soiti Vikingil, Mariahaminaan. Kyseli hein vastuuvakuutuksestaan . Asiast viel keskustellaan, kuha nähdään mitä täst viel tulee, esim.polvee vet tai muut. Alustavast sano lähettävänsä meil matkaliput ;) (niiet vois kaatuil lissää hih..) Olis hesastki asti antan, mut se on niin hankalaa täält lähtee H:kiin ja takas. Jos sielt tulee joku B-luoka hytti, ni meen ja kaadu uudestaa..;DD"

+3= 98/300