50 000 lähestyy... Kuka ehtii just sihe??  Pien palkinto luvas..

No ny se on täyn. Ei tart arpoo, voin pistää molemmil jottaa ;DD

***********************************************************

*************************************************************************************

Oon koko viimeyön ja täl hetkelki katellu netist ja telkust tosi tv-tä, parhaimmillaan.

.

Oli se piinaavaa katel viimeyön ko alku myöhäst parituntii se takii ko miehe yrit tunkee väkisi liia isoo vaijeri päät liia pienest reiäst... Tyypillist joilleki miehil, jos sohva ei mahdu ovest, nii työnnetää väkis, viis siit jos karmit tulee mukan.

 

Mut kyl mä ny jo ole heil hattuuki nostan, nii sujuvast toi nosto o tänäpänä sujun.

Oli kait vaa viime yön väsyn, ko nosto piti alkaa kahdel ja neljäl ne viel hakkas sitä kapulaa väkisi läpi. Oviki ol kiin nippusiteel, jonkuaikaa :)

Mullo itel hyvi voimakas ahtaanpaikan kammo, jot kanalihal tota kattele. Alkuu en uskol ollenkaa jot kaik menis hyvi. Aatteli mite se putki siel kulkiessaa hankais sit seinää ja sielt irtois kaikelaist. Ja sit , jos se tunneli sortuu sielt matkavarrelt? Tunnel tulee täytee roinaa? Siks mun o "vahittava" jot kaik mennee hyvi ;) 

Sit onki ihana katel mite erilail miehe reakoi "mailmaa" tullessaa. Yks riehuu ja iloitsee ko julkkis, toine polvistuu ja kiittää. Jotkut on vaa ja halaa läheisiään. Oon yrittän, mut en asaa, kuvitel milt toi kaik on miehist tuntun. En usko jot se niinkään et he sin loukkoon jäi, Kyl he varmast, kokenein mainarein oliva sitäki mahdollisuut joskus miettin. Mut sit tää "pelastus, mite sihe kukin on suhtautunu. Olin ite ihan varma jot ei heit sielt saad pois. Ny heit sielt kuiteki tulee melkkest neljä tunnis :D Mites ne se iha viimene sielt ylös laittaa. varmaa hän osaa ne valjaat ja muut, mut entäs ovi? Noo... 23 on ny ulkon....

Hienosti hoidettu pelastus. Mahottoman hieno asia !!! :)