en voi sanoo jot olis ollu hiljast..en vaa ol saan itestäin irt, jot olssi tän tul praattamaa. mullo tää vuos muuteki men ko unes..
se ton parriisireissu jälkkee ihako joteski olis lupsahtan tää mun arki... ei mitekää negatiivisest,
mut ko nii mont, liki kymmene vuot pidi tiukast niist pariisitoiveis kii ja sit ko se toive toteutus ni mul tul tyhjä olo..  mistäs nyy alkas tappelee?-tyylii..

Johnny & Dodgers

mut kyl meil o menoi ol..
nykki oltii just menneviikol laival ja ensviikol mennää taas.. ja sit o viel kalareisui ja teatterii ja taas laival.. ja se leiriki viel ;DDD
ko vaa mukan pysyis..
Ny ei ol laival soittajan kovikaa kummone yhtye, nii taik sorivaa, mut ko hee soit kyl kivoi ja tutui kappelei 60-luvult, sillee rautalanka tyylil. iha mukavaa muute mutko niis nykyaja soittimis o niipal sitä "automaattist" mölyy mukan, iha riipi korvii se synkro- mikäsenysitonkaa..

kyl ihmise tanssis, vaik ei mun miel tehny, ko en enää osaiskaa. en ol pariikymmenee vuotee oikeestas tanssin.
Ei ol mukava men ko mies ei kuiteska pystys. Mut iha sujuvast me kuunnellaa...

Moon kovast tuol atc-korttipuolel, Pivos, vaa riehun, siel ko ol haaste Kalevala-aiheisist korteist. 

Oti netist lukulaiteeseen Kalevalan ja Raamatun. Ne o molemma semmosii jot mää tykkään enempi siit "vaikeest" alkuperäsest käännöksest,
(nii, taik mahtaaks Raamatust ol missää mittää "aluperäst" käännöst olemaskaa. On se vaa niimont kerttaa uudestas käännett ja väännet.
Mut Kalevalast on , kait koului varte teht sellane helpompi, nykykielinen, vaan ei kivenpi käännös, ja sitä oon koittan lukkee jot saisi niihi kortteihi inspiksii.


Sit oon luken ja virkan ja sillee...    tos o yks anasponcho, ko tein sit miehe kuntoutukses ja yks likka halus sen saad tollee "kesk eräsen" ;D Toi punane on mallin puolesvälis vast. Ol se munki mielest kivanäkköne, sillee hartiot vaa lämmittämäs. Tein sit toiseki, elikkä kato kakskerttaa tot kuvaa ;D Toi musta Salomoni on kans boleron pitunen. Niis o molemmis kultalanka mukan.

Ny aloti vaihteeks huopasii, ko yhde on odottan pesuu, koko kesän, paan sit yhtaikaa.

Jouluha se sielt... ja sukkii pitäs, ainaki kuus parii....

Mä en ol tänäkesän nähn leppiksii lainkaa nii pal ko enne? Enks mää ol ollu ulkon ? ;D