En aavistanu miten raskasta virkkaaminen on..

1464427.jpg

Tota isoäidilappuu ko tein, pit ain levät välil ;ö , peukalo väsys. Sit en malttan enää odottaa vaan alotin viivotin huivii Roseest. Laitan siihe kaht kokoo. Tavalline viivotinhan on 3cm, mul toi isompi on 6cm. Laitan tollee, ain kaks isoo ja pien sin välii. Kuus sentii on just, jot saa sormet ympär, viis vois ol jollee paremp. Tätä voip tehdä, ko pitää koukkuu sillee ylhäält kii. Käsi ei nyy enää nii kippee oo, mut kipsi ottaa vastaa.

1464577.jpg  1464582.jpg

Ei tul sit ihan kymmenevuot täyttee, ko sain ol ilman kunnon nuhaa. Nyy on pääl nuhakuume, seki tul sielt laivalt ;) Ne mein ystävät saa melkkee jokakert sielt jonku pöpön. Siel on aika kylmä joskus ja vetost, sit se ilmastointi kierrättää ,vaikmitä. En oo viel enne mittää saan, mut nyt vissii ol vastustus heikomp, ko ol noi raajat "työn al", niil soluil,vai mitä ne o, ko ihmist parantelee ;D 

1464553.jpg

Niin ja sit viel yks pyyntö: Mul oli lainas tää kirja:1464733.jpgSiel on sivul 132 ohje kaventamisest. Voiskos joku ystävälline sielu kertoo mul, ko en muist, enkä pääs nyt kirjastoon. Muistan et siin otetaa niit lenkkei enemmän yhteen, mutten muis kui usein, ja otettiiks jokakerta samallail. Voi tul hullumallinen, jos omast pääst muistelen. Kai semmone on sallittuu, ko vähä vaa vihjasee ;D Nii, tai voihan sen ton meiliinki laittaa ;D   Kiitos Ama!

106/300