Vähä hittaalaisest tää tarina etenee..mut oon jo saan parisataa kuvaa joteki sisäistettyy, viel ois ne kaheksa sataa....;D    Eiffel  ja  klick

Onsevaa kaunis...Varsinki ko ottaa huomioo jot se on valurautaa.

Kiertelin sen alla ja kävin toisella tasanteella, eli 120m korkeudes. Ylös asti ei ny päässy. Hissiremontti viivästy huonon säään takii. Mut kyl tää mul tälkertaa riit. Katon sit toisel kertaa lisää. :DD

Tykkään katel kaikkee erilaist, ain uusis paikois ko käyn. esim näit:

Tosson wc paperin "häntä" taivutet tollee hienost rulla sisää. Sit wc pytty ol iha lastekokoo, täs hotellis ja mieti jonkiaikaa jot mist se vedetää. Siin ol seinäs teräslevy jost painamal tul vettä. Siisti näköst.

Pöydäl ol tarjotin mis seisos vesipannu ja kuppei ja teet ja muut. Sitku alo keitää vet, mieti jot missähä se johto on, ko pannus ei mittää näkyn. Nosti panuu ja siel se ol. Elikkä toi koko tarjotin ol sitä keitint. Siel ol johto tos tarjottimes. Sihe sopis mukavast kahehengen kattaus vieree. Erittäin kätevää, ottaisin kottiiki. Vähä se vie tilaa enempi ko pelkkä pannu..mut..

Roskapusseis ol tommone narupätkä mil ol helppo sulkee se pussi, ei tarvin vääntää solmuu, niiku meil. Niit ol ulkonki. Siel ei just näkyn roskalaatikoit, vaa kehikko mis ol tollasii isoi vaaleevihrei muovipussei ja niis kans toi naru. Pesualtaan tulppa ol must kiva. Se painetti paikallee ja siin se pyöris, eikä näyttän oleva millää kii. Sitä sai käänneltyy joka suuntaan muttei se lähten pois, eikä mittää näkyn, mil se olis kii. Väkisi jolla "sorkkaraudal" se varmaa irtois tost kolost ;) Siin o sit wc ovis olleit koristeit "madam ja monsieur"  Sit mun kylppäris ol kylpypyyhe taivuteltu kivast. Ku kylpytakin kaulus.

  

Tos rasti kohal ol mein huone, Lupsukse kans . Viides kerros, mut siel ei ekakerrost lasket, ni huoneen nummero ol 407