Viel ehdinki laittaa näit kesäsii kuvii tän...

P1030895-1.JPG

Meit on  kutsut ystävien mökil viikolopuks. Turu saaristos on näin hienoo...

P1030917-1.JPG

Terveisii kans tält Uikkuporukalt.

Juu olen kyl omal koneel, mut vaa tiistaihi. Oli tää kone jo kolm päivää pakattuna tos ovepieles, mis sitä haikeen vilkuili, ku ei se naapurkaa ain koton ol ;D  Ootteli koko viiko takuulappuu sielt liikkeest ja eile se tul.  Sit soiti sil konee noutajal ja sopisi jot hakevat tän tiistain.  Nyy mää saan viel viikolopun tät palvoo;DD  Vaik se ain välil kyl pulttaaki ittes,, hmmm.

Osti Kangasnieme torilt tän kirjan ja korun. Oli toi kirjailija/eränkävijä Kai Vaaralahti näit ite  myymäs. Hän on paljo tutkinu vanhoi kalliopiirustuksii Suomes. Kirja kertoo Astuvansalmen kalliomaalauksist. Hän on keksiny hienon tarinan niist piirroksist. Se kertoo samaanien elämäst esisuomes, joskus sillo kivikirveen keksimise aikoihi ;)

 IMG_1558.JPG Kirjan lukee ahmien, se on erittäin mielenkiintoisesti ja sujuvasti kerrottu. Tulee mieleen "Luolakarhun klaani" Kirj. JeanM. Untinen-Auel, Suomensukunen hänkin.

IMG_1559.JPG Sit tää vei mun sydämein. Täs kaulakorus on kaiverrettuna yks niist piirroksist: "Jousikätinen nainen"1752962.jpgTämä.

 Mut se ..mikä sai munt tän ostaa on  jot se on kaiverrettu Vanhaan Suomen Markkaan!!  Kallisha se ol, mut mulle kyl kultakoruu arvokkaampi!