15pv.lau%20%2810%29.JPG

Toi karhu ol kyl söpö, mut mullon ajatukset nyt levällään ko nää lunput tääl pellol ja yht kirjaviiki. Vuos loppuu ja mun duuni sihteerinä kans, ihanaa. Viel pari pöytäkirjaa ja sit ei enää ikin!! Mä oon tälviikol kirjottannu niit kolme. Viimeks tänää tän talon asukaskokouksesta. No se on viel helppo kosk asiat on tuttui. Mut toi toine, en vieläkää ymmär niist "piireist "ja "toimikunnist" ja"sääntömääräisist" ym sanamuodoist..yhtikäs mittää. Tietysti jos olis ollu kauemmin ja olis vähä innostust, ni kai ne....

Käsitöit ko välil tekkee ni kyl se siit. *Kaks sukkaa valmiin ja *kaks puikoil, eriparii. *Haarukkahuivi loppusuoral. *Huopikkaat konetta vail.   Siis ei mittää valmist saan aikaseks ;)

Taas alkaa se pimein aika vuodest, kuinkaha pimeet siel saaristos on? Kuha päästää joulun yli ni valkenee taas :) Nyt joululahjoi tekemään. Oottekos nähny uutta Novitaa? Siin on mallei vaik mitä! On Salomonia ja haarukkaa ja huovutust ja virkatui lapasiiki!  Ihaku meil tehty!   Tähä jorinan loppu jottaa tunnelmaa, ettei iha marinaks mee.

20pv%20torstlaavu.jpg