Huh hellettä..sano jänis pakkasta.. P1160653.JPG

Nyt oon ollu koko päivän partsil ja virkan. Tääl tuoksuu kuusama, sireeni, norjanangervo ja ...grillimakkara ;DD Linnut metelöi, niit on tääl paljo ja ain välil kuuluu kaamee mekkala, ko oravat tietty vaanii pesiä. Mut minkäs teet, siis niil oravil ;) Ja lämpöö o 28astet...

Videonauhapussukka syntys ja sai sit nimekseen Birth, kosk se o sennimisest elokuvas virkat. En tehn kovi issoo, jottaa 20x25cm.

 IMG_2768.JPG Ei sin tart mahtuu ko kukkaro, känny, kamera ja taskumatti ;D Käytän sitä varmaa vaa laivareissuil. (emmä muual taskumattii ;) En laittan vuort, jos tuntuu venyvä, laita sit.

 IMG_2771.JPG Virkkasi toho reunaa "Tennessee" langal kiinteit silmukoit, ain kolme yhtee videonauha- silmukkaan. Tul nätti reuna. Sit halusi vetoketjul sen kii. Virkkasi sisäpuolel, reinast kattoen toisee kerroksee pylväit. Niit laito vaa kaks joka silmukkalenkkii. Mites tän ny selittäs...tein kantin vetoketjuu varte. Siis yks kerros pylväit ja toine kerros kiinteit, edestakas kumpaaki reunaa, sisäpuolel.

Sit rupesi penkoo laatikoit. Oli kyl iha varma jot sopiva vetoketjuki löytyy. Severra hyötyy täst mun hanstraamisest täytyy ol, jottei tart ruvet oottaa kauppoje aukeemist ;D Löytyhä se, neuloin kii ja avot..

 IMG_2773.JPG Oon näit helmii säilyttän vuosii, on nii kauniin vedenvihreit. Ne o tommossii senti kokkosii.

Täs tul ny koko blokkaus tol pussukal ;D Laita loppukevennyksex tän mein yhde viikolopun matka varustukse ;D

 P1160523.JPG No, ainostaa tos punases ja vihrees o mein vaatteit, muis o pelei ja arkarteluvehkei ;D

P1160564-2.JPG Muttei siel silti ollu raidia,;DD