...ku yritän kirjoittaa tänne jotain. Nytki on koht lähdettävä sin miehe kuntoutukseen. Hankittiin navigaattori autoon, se on postis, voin onneks siihe tutustua rauhas sen tunnin ajan. Näyttää ne laitteet ainaki taxeis toimivan, ja meil on suunnitteil kesäl ajel ton lappiin, Ranual. Siit olis kiva katel reitti, ettei tarttis kysel ohikulkijoilt et mis mää oon? Onhan ne kartat olemas, mut kuitenki.

460362.jpg

Tän kuvan otin eilen.Kunhan saan vähä kuvii järjestettyä laitan lisää Jurmokuvii. Siel oli kyl tosi hienoo, suosittelen lämpimäst. Lämpimäst puheenollen, sen pit sen kevään jo tul. Mä ehtisin sitä jo jonneki toivotteleeki. Oltiin lauantai Paimios yökyläs ja siel ol kaunis aurinko sunnuntaiaamul.  Siel on muute näin söpö kissa, sopis blogikissaks.

 460364.jpg

Sit ku ajeltii kottiapäi sato niin pal penteleest lunt. Siunailin ja päivittelin et, mitä kaut sitä nyt ajas ko sin Littoisii pitäs lähtee,ja täs sääs! Mimmonen se keli sit illal onkaa jos koko illan sataa,,ja sitä rataa.. sit, voi lahopää, muistettiin et miks me sin omalautol, ko mies o just sitävarte saan taxilappui et voitas joskus kyläil ilma autoo! Voi mikä helpotus! Taxikusk kerto et häl ol melkke puolet ajoi ihmisilt jok menivä äänetämää, eikä siin kelis viittiny kävel. Onneks me äänestettiin ennakoon viikol. Mul olis kyl jään väliin,sään takia. No nyt on neki ropinat pidet!

  460365.jpg

Mua vähä vaivaa, ko en oo kovipalj noit neulomuksii ehtin tehd. Vaik ei me pal kotonkaa o oltu. On se sukka kyl taas vähä edistyn ja yks poncoki alotet. (Kuvat, todisteeks, myöhemmin:)Sit tahtoo men noihi atc-kortteihi niin pal aikaa.  Oon kai kertonu tääl jossain et mul on 120 korttipakkaa,erilaista. Äske huusin aiva ihanat kortit huutonetist. Aattelin, et jos ne saan, niin lopetan keräilyn. Ne on läpinäkyvät !? Mite niil pelataa? Mut se myyjä kyl sanos et niil voi. Huuto men poik just ko mä oli permanentil. Äkki myssy päähä ja sin kampaamon koneel. Siin sit jännäsin viisminuuttii tuleeks siihe kilpailija. huraa!!minä voitin!! No ne ol kyl vähä kallit, 11€ ,mut mul ol motiivi, lupasin lopettaa! Ei mul näin kallei kortei muit olekaa. Voi ol et alan myymää niit tavallisempii ja pidän vaa ...viiskymment pakkaa..(tai sit en :)  Laitan tietyst kuvan, heti kosaan kortit.