Kesätapahtumia, sielt täältä, enimmäkseen täältä >:D

. Kuva Nauvosta.

Ny on sit mun eka kylpyläreissu takan. Tallinna Viimssis. Vaik meil mukava matka oliki, ei kylpyl ol mun juttu. Iha liia kiirus koko aja. Ko kahe ihmise kaik hieronta ja jumppa-ajat yrit sovittaa kaikie muitte aikoihi, jot olis päästy ees pienel porukal jossaa käymää, ei koskaa kaikil sopin.
No, eikai sen tarkotus ollukka siel kaikis halvois lumppu, viina- ym.kaupois. kokoaja ravat, vaa ottaa kiltist kaik vastaa mitä lääkär ol määrän, ko siel alus niit vaivoist valit. :D

Mää kertosi jot en men vettee, enkä pid hieromisest, mul tulee paha olo. Mut kerroin mää jot on mul yks akuutti vaiva, seko parivuotsit putosi taloustikkailt ja tul ristselkkää murtuma. Se vihulaine vaivaa, sillotällö. Hää ant mul sihe magnetti ja jottaa kuumakäärehoittoo. Ko mää oli kolm kertta niit ottan, sanosi jot en ot ennää. Mun pittää täält poiski suhtkoht omijalo pääst. Tuli ni vietävä kippeeks jotten meinan rapui pääst. Kuulus asiaa, sanosiva, mut sit sain kokkeil semmost vesisänkyy, Medy jet, nimist. Se ol ihana, sen voisi kottiiki ostaa. Siheko aamu illo kaatuis, ni jo olis rento olo. Iha oikkest se ol ihana. Sitko viel kokkeili hierontatuolii, olinki jo samas kunnos ko sin tulles,:D nii ettei siin sit mittää vahinkko tapahtun.
Mut Nää ol ihanii kans


Tohtorikaloi. 100% luonnohoitoo :D

Mullo kuiva iho ja kuumat jalat. Kumppaaki kuulemma auttaa. Kalahoito, ol nimeltää. Oli kolm kerttaa ja olssin menny usseemmi, mut en ehtin :D Se ol maksulline hoito.
Mullo noit samoi akvaarios, tai samanäkkösii. Niil ei ol hamppai, jote ei ne pur, mut kivast nipistää. Jos on kovi kuttiavaine, ei kannat men.
Siel ol upeat allas ja saunatilat, mut ei menty. Ko miehe rollarii katottii vöhä niiku "nenävartpisi." Annettii ol.( Laitoin kyl palautet, kosk heil on kuiteki invahuoneit). Siel käv paljo paikallis väkkee, perheineen uimas ja saunomas. Olisiva sit vissii "häiriintyneet" sanottii. Sanoi ol peräti kahdeksa. Se siit.
Viims on Tallinna varakkain osa ja autot ol upeit, uusii, mustii bemareit ja mersui. Ol siel joku wolkkariki ;DOlympialaisetki oli ja meni :DD


Joitain tölkin nipsuist tehtyi...


.