Ny o ollu tää blogipuol vähä katkol...

..mut taas oltas penkojaisis..

Siivoskelin noit komeroit (jottaa taas hukas ;D) ja löysi kaikelaist poisheitettävääki. Mitäs sitä kaikkee ny enää . Moon ollu edellises elämäs koira, mut joku mun löhisukulaine on kyl ollu hamster ja sit sen oon perin, ko mittää ei sais heittää pois ja tavaraa vaa kertyy. Jottaa kait noi muksukki tahtoo mut ei nekkää iha päivätolkul mu rojui jaks pois nakel.. Kaikelaist paperii ja nippelii ja nappelii sitä immeine säästääki..
Mitä määki enää teen millää hiiihtopuvul? semmose kaavat löysi. Tuski meen hiihtää ko en ol ennekää ;D Mullol talles viel poja vaatekaavoi, viisvuotiaal, joskus tehn  ja kaikelaissii nalle- ja sammakokaavoi. Kyl niit sit uusii saa jos viel semmossii hurahtaa.
''''''''''''''Oi sitä nuoruut...


 Löysi tän kuva.. se o alkuperäne 9x9 mv paperikuva ;) siin oon teini, vaikkei sillo sitä nimiket käytet, ne ol nuorii vaa... Eikä sillo ollu useinkaa, lapsil omaa huonet, sänky ja siin seinäs kirjahylly alku. Mont metrii seki o tost kasvan ;D Radiost tul musaa nuorilkii.... ja pitkää katteli, jot kuka se tos idolikuvas.. mut sehä ol "ben geisi" ;D Vaik, emmää kyl muist et meil viel tos asunnos olis telkkuu ollu, jot eisevoi.....  mut nyy muistanki, onse. Tää Ben Casey  ol kaikkien tv-lekureitte äi.. eiku esi-isä ;D Sarjaaha esitettii-61-65. Mei tul telkku -62. Oltii just muutet uutee asuntoo (siel mul sit olki se oma huone ;)
Emmää tätä kuvaa ittenitakii, mut must on ain nii hienoo ko huomaan et jostaa löytyy alkuperäne mustavalko-kuva.

Sit, huomaatteksmikä tos pöydäl on..se o se mun iki-ihana säästöpossu (mikä pia vie mut sin Pariisiin;) Kerroin aikasemmi sen iäks 44vuotta, mut on se vanhemp. Täyttää 50vuot, tänävuon. Ko näin tän kuvan, muistin jot ostin sen eka tilist. Olin just alottan virallise vakuva-alan ammattini. ;D

 

...eli, mitä me tekisimmekään /muistaisimmekaan ilman ..valokuvii ;DD

Leffasankareitte kuvii oon muuteki katel, kävi paljo elokuvis, mont kerttaa viikos ja joskus kakskerttaa peräsi. Poris ol leffateatterit kaik samal kadul, juoks vaa tie yli ko toine loppu..ehti just toise alkuu. Sillo tul mainoksiiki leffa alus. Liput makso 1,75mk, ei kallist. "Videootti" oon kyl vieläki, viissata leffaa, parhaimmillaan, vhs-kasetil. Noit cd it ei ol nii pal tullu kerättyy. Kuha riittää kateltavaa, sillotällö. Ja nythä on  tää pc.. ja atc...ja muit kirjaimii...;D