Ovikello sois...eipäs ko Posti toi..;D

Muistaaks kukkaa et tämmöst oli 1.3.-10

Otin tän auto ikkunast, kännyl...(joka siis eiolekamera, vaan puhelin ;D)

Sit asiaan, olipa mukava yllätys lattial, ko postin otin. Siel ol muhkurainen, jännänolonen kirje.

.

Sisäl hienoi pissei...                             nää on vissii visakoivuu

.

..lisäää            ja sit iki ihana kortti   Tiitsalt  ;DD   KIITOS!

Kortis luki mm. jot, "ymmärsin et keräät näitä" ( hih hii...ny tiedän jot ainaki Tiitsa käy mun sivuil ;DD No keräänhä minä, ainaki sillee pienmuotosest, jottaa harvinaisempii ja muute kauniita. En siis pääs pinssien ohi, ko sellasii nään ;D Näist pinsseist lens toi kataja?Korjaan visa perhonen heti ystävän pusero kauluksel :) Hän ol samalaisen viimekesän hukan. Sit ton pikkusen Muumin annan yläkerran pikkutytöl, joka on "Muumihullu" Sukulaissielu siis ;) Oli siel Muumi-heijastinpinssiki, se on jo mun laukupieles .

Täs ilahtuneen menin ja ostin tämmösen :D

.

Ei vanhas mittää vikkaa ol, mut tää vaa on nii ihana. Eikä tää munmielest kallis ol 39,90. No...mut ko tos on toi pata, siel voi hauduttaa vihaneksii ym. Koekäytettii eile ja en olis arvan jot tuorekurkku ol nii hyvää..kuuman ja pehmeen :D Vähä Aromi-suolaa pääl, a vot!  Tää on muuteki pien ja kevyt.

Mut eile en ostan mittää ;D

...

Mis kaik ostoskärryt o? Onks tääl näipal asiakkait? Hih..ne ol kaik pistet tollee kivast jonoo, esteeks kassoje ettee.. Nii sehä ol se lakkopäivä. Oli tuol käytäväl jottaa pikkuputiikei auk. Meki käytii automaatil.