Ut%C3%B6s-07%20%28272%29.jpg

...vaik viimeaikoin onki vaikuttanu enempi matkablogilt. Seku toi valokuvaaminen on mul "toine hengitys"  Luonto oli yön aikan siel Utös tehny tämmösen. Tää ei oo "langennut enkeli", uskoisin. Vaan uskon et ne voi näinkin meil ilmestyy. Kaunis, mielestäni.  Laita tähä muutama jutun...

Mun on pitän yks juttu kertoo sielt Hossast. Muistin sen taas, ko Utön museos kirjotin vieraskirjaan nimen. Raatteen Portin museos ku menin laittaa nimen vieraskirjaan oli siel edellinen pari tullu Anjalankoskelt. Ihanko olisin saannu tervessii joltain! Mullon siel tuttui (-_-)   Sit niist kästöist. En siel saares kerjen mittää neiloo, ko kaik illat men valokuvii kattelles. Jokasel ol kamera ja kaikkein kuvat iltasi katottii. Mukan ol pipon ja sukan alkeet. Tais ol pari orpoo virkkukoukkuuki, eihä sitä koskaan tied...Laival ja bussis tul parikerrost tehtyy.   Onkse nii et merel sattuu "haverei" ja maal "haavereit?" Olitaiei, mul sattus kumppiiki, paitsi et siin toises mä oli jo melkke mais. Mennes taxii pakates mul jäi oikkiakäde etusorm puristuksee kärrys kahde rauda välii (>o<) . Sain sen kylmään aika pian (raitakaide ulkon)joten ei se sattun kovi paljo, mut sit se alko turpoo. Pelkäsi jo et ei tuu kuvaamisest mittää, jos ei sormi taivu. Kyl se sit onnistu ja neulomistki kokkeili, mut käsine ei menny kättee. Nyt o oikkia kädenpäälis käynny kaik sateenkaaren värit läpi.

Sit toine ol vähä harmittavampi. Tulttii kauheel kiireel laivast laituril, kiire bussiin. Mennätoohotin kärryjen kans laituril olevan rekan peräkärryn ohi, liia lähelt. Makuupussi ol siin kärry pääl ja osus peräkärry koukkuu. En oo eläissä nähny niin paksuu rasvaa!  Koko pussi ihan töhnäs. En voinnu sitä poiskaa ottaa, ko bussi tul ja mihi mä sen täki olssin laittan!  Yritin hangat sitä ruohoon, mut ei irron yhtää. Onneks mul ol muovipussi ja koton heiti koko päälispussin pois. Ain sattuu ja tapahtuu. Onneks vaa näin pienii, tälkertaa. Jatkan siit Utöst sit huomen,,,,eiku taitaa men sunnuntaihi..tota mä en sit oo tätä sanon, me ei ol viikonlopul koton (x_x) Hyvää Viikonloppuu!