Img_5387-1.jpg Mihin nämä päivät oikeen menee,,on pimeetä ku herää ja sit on kauhee kiire jonnekki ja on pimeetä ku tulee... jostakin.
 Ja päässä pyörii jatkuvasti noi Veiko Lavin laulun sanat...

           Olen  silti vähä saannut käsitöitäkin edistymään.
Tää filtti Hahtuvast, tai mikä siit tulee on puolvälis ja kallosukat kantakiilas...ponchokin on kasvanut...ja toinenkin alulla...(näkee paremmin tehdä,ku on vaalee lanka..jotain Alpakkaa..)      
 Silti on koko ajan semmonen olo et pitäs saada enempi aikaseks.Jäi  varmaan  tosta  joulusta toi  nelos-vaihde päälle!  Katselin lankavarastojani ja punnitsin ne....mul on yli kahdeksan kiloo  lankoja!! Koska ihmeessä niitä on niin paljon kertynyt?? Ku mielestäni neulonki kokoajan.. Tosin siinä on aikapaljon vanhoja, neulekoneaikaisia, lankoja. Silloin piti aina olla isot varastot, kun koneella tuli niin nopeesti valmista. Jos sai illalla inspiksen tehdä jotain,ei sitä sit yöllä kauppaan päässy, jos lanka loppu. Kuvaan sen varaston ja laitan tähän.

Käytiin tänään taas cittaris ja niil oli tullu jotain uusia kevään lankoja. Seiskaveikalta on tullut uusia raitalankoja. Ihan kivan värisiä, jotain ruskee/bees ja vihreetä. Oli jotain pastelliakin. Vielä siel on ale,,,seisoin taas pikään ja hypistelin niit, mut onneks toi mies tuli ja sano ,et eiks ne jo riitä täks vuodeks!  Aika hypnoottisia noi lankahyllyt, ainakin näil "lankahulluil".

"Oli päivä hyvä tai huono, se kestää vain 24tuntia..."