P1010378-1.JPG

Kirjotettu viime yön n. klo 2.00, mut ei sillo julkast viel:

katsoin äsken yhden elokuvan. katsoin eilenki yhden elokuvan oikeestaan olen tänään katsonyt monta elokuvan pätkää, tv:stä, "kaken" kans.  sit oon hullunlail virkan isöäidin neliöt ja muuteki tehny kaikkee sikin sokin....jot saisin ajatukset pois yhdest asiast mikä melkein saa munt masentumaa...se tunne on hyvin vieras mul ja yritän välttää sitä ja selitel sen ja ymmärtää sen pois. asia mikä melkein ottaa must voiton on pakko  kirjat nyt tän, ehkä se sit on helpomp kestää.. seonse ko siit hossa matkast ei tuukkaa mittää.. (huomaatteks kuin pienist ja erilaisist asioist ihmiset masentuu,,, kuka ny tommosest...vois moni ajatel) mut, mul se on itteeni isompi pettymys, kosk olin sen ajatuksen voimal elänn tän vuoden ja siit saan lohtuu. olin viimeks "omal lomal"vuon -05 ja olisin oll nyt sen tarpees. matka peruuntus ko ol liikaa peruutuksii ja epävarmoi lähtijöit. en siis voi ol kellee vihanenkaa ja kiukutel tätä pettymys pois, mun täytyy vaa ite pikku palasina "syödä" se pois mielest. (voisi ehkä myöhemmi käyd potkimas yht pahvilaatikkoo:)

Kirjotettu nyt:

Voi et joku asia voi muuttaa pilvisen päivän vähä aurinkoisemmaks. Sain tänään postia Lupsukselt ja terkkuja sielt kaikilt. Kiitos Virkku ja Lupsus perheineen!

IMG_8088.JPG Tää nii tuoksuu Liinult ja Lupsukselt ja Pikku-Päkält.

Edit tänään 21.00

Salkkarit alko taas, oon vähä niit seuran. Senverran palaan toho lomajuttuun et, pettymyksii ain tulee ja niihi pitäs jonkinverran ymmärtää varautua, mutku ain ei muista et on vaa tää hetki, mikä on sataprosenttisest varmaa. Ku sen muistas, ehkei nii paljo pettyis. Ehkä tää lomajuttuki jonku ratkaisun saa, yritetään hakea toine paikka. Mutku haluaisin joko lapin erämaaha tai sit saaristoon. Utö olis ihana paikka, mut sielt ei löydy 10-15henkisel ryhmäl edullist yö paikkaa. Lomahan on kaikil tärkeet ja näin omaishoitajana ku on kiin kutakuinkin 24 tuntii vuorokaudes, sitä "vastuusta vapaat" lomaa tarvitsee, muute ei jaksa.  No mutta, nythän tää ei kuullost lainkaa positiivarin päiväkirjalt :(  Kelkka toisinpäin,,hep  :)

IMG_8080.JPG "Oliks nää niit isoäidin neliöit?" sanoo isoäiti-Tiinu.