Nyy o se palkintomatkaki tehty..

Meri ol vaihteeks peilityyni, melkkest.

Hytis ol jääkaappi ja siel kuohuviinii. No, oliha se tilavampi hytti ko ne tavalliset. Parisänky, jääkappi, tv ja tuoli. Mut sattus mul tietty negatiivist ki, vaa ei nii pahaa, täl kerttaa, mitä nyy verhotanko putos niskaa ;DD ja hyti lämpö pysyttel siin 18 astees. Yöl kyl pärjäs mut päiväl ko siel kävi ni taki sai niskaas tällät :) Se verho ol kait huonost kiin ko yöl kurkkasi ulos, (oli jonku siel näkevinäs liikkuva,) vedi vähä verhoo pään taa, jot ei lamppu heijastas ja se ryökäl tul sielt alas ;DDD  Siin kerrokses,9, tehtii hyttiremonttii, ol vissii termari rikki.

Enstex syötii herroiks:  Mies söi : "Kuhafilee paneroitu mustalla leivällä, tilliperunat ja karkearakeinen sinappikastike" :) 22e.

Mää oti:"Kokonaisena paistettua häränfilettä, pekonia ja vihreitä papuja, perunapaistos ja mustapippuriliemi" :)) sienet jäti pois) 25e.  Voi et ol pitkä ja hienonniminen ruoka. Mut kyl se ol hyvää. Onha se nii, ko tääl käyvät kokit tietääki, jot mitä enempi näkkee vaivaa ruua kans ja siihe kaikkee hienoo tällää, ni sitä maistuvampaa se sit on.

Määku oon tällane "perunafani" tietysti munasi itten :( Miehel ko tuotii niit ihanii pyöreit tilliperunoit, iha koko kipolline ja mul ei semmost näkyn, kysyin (hädissäni ;) mis mun perunat on? Tarjoilija kattos vähä pitkää ja sanos jot se on toi paistos... voi ei, siin ol mun perunat lautasel, nii hienos muodos jotten niit perunoiks tunnistan :))  Onneks se tarjoilija muisti joskus tuonneensa mul perunoit sin kafeterian puolel, alakertaa, joten ties et tykkään niist. (Siel kafeterias on ain muusii tai muit kermaperunoit)  Jälkiruokan ol siivutettui ja maustettui mansikoit  ja tummast suklaas muotoiltu zeppeliini :)

Mies ko voi jäätelöö ottaa, ni häl ol tällane. Toi keltane pallo on jäätelöö. Se istuu tommose "Urikelleri" lusika pääl :D Se ol iha oikkeest  kiemural, se lusikka ;D  Mullol tietty enemp mansikoit, ko en sitä jätskii voi...kyl sitä hengis pysyy...allergioitteki kans  ;)

Edit tähä yhde kommentin:

Igraine kommentoi :
"Upeita ruokia. Voi kun vaan olisitte saanut ne muuten kuin sun nilkan ja käden kustannuksella."
tetra vastas :
Saaha ne ..rahalla, mut en mää tost hytist olis 135 euroo ite maksan. Ruoka olis maksanu yhteensä n.70 euroo, paril konjakil ;D Samalaist ruokaa siel muualkii saa, nää oli vaa nii "kalliist" aseteltu :D" että sillee  :)

Siel esiintys 7veikkaa, eiku "Seitsemän seinähullua veljestä" Kyl nee soittaa osas ja showinki lait pystyy..

" Anitahirvonen" ja "IsoD-ki"siellä esiintyi  :DDD Sivuissa lisää kuvia.

  

 

Laitoin P I V Oon atc-korttei joit tein ko pc oli pois.