Kaalei, kaaliruokaa   ja ostoksii ;)

Tää miehel ostamani kaaliasetelma o alkan kukkii partsil. Tai sanoisko sitä poikimisex. Ainaki se o tehn ton vanhan lilavärisen keskelt uude kaalin.

Mää teen nii harvo ruokaa (???) jot laitan täst harvinaisuudest kuva tän

Kaalipata, menos uunii...ei, en ol tehny sitä tost yläkuva kaalist ;D  Toho saak sen sain, sit tul tenkkapoo...? apuva..kui kaua? kannel vai ilma? 180as.? Kauhhia senttää, siit ol nii kaua.. en muist.. Äkkii soittelee naapureil. .eka ei ol koton, toine bingol.. no kolmas :" no mitä sull siel uunis on " kysys ko oli ladellu ton kysymysrotlan..;DD Siit tul hyvää, vaik aika rasvast. Enkerral laitan pelkkää nautaa ja jätän lihalieme pois..;D se siitää..

Cittaris oli tänää  "leipäpäivät" joku kamppanja. Siel tarjottii kivoi voileipii,

Nää tytöt ol jostaa koulust, paikallis tv:s se kyl sanotti, mut men ohi korvien. Voileivät ol kyl hyvii ja vähä erikoisimmil päällisil, kute.. hapantleipää ja pääl esim.banaanii..ja paprikaa, sit tonnikalaa ja ananast ja sipulii....muikea maku.. :)

Tuija Pieppone siel kans kiertel puhumas leivä puolest.

Sit niihi ostoksii.

Kyl must nyy tulee vetree..:) Kas ko oon nii laisk mennee lenkil, ni hanki tämmöse kuminauha ja stressi-pallon. Paljonk ne sit lenkkii korvaa ? mut tol kuminauhal ainaki jäsenet saa vetreeks ja toi pallo.. Ei mul stressii ol, mut sormet joskus vaatii vähä voimisteluu..ja ranteil se kans o hyvä. Ihanan pehmee jottaa geelii..kait.

Mies tahtos ton  kuminauha ja etiittii niit sielt kaupast tänää. Löytyshä ne ja niit myytii semmoses kahde pakkaukses, (sillee mä sain oman) Päätettii ostaa puoliks, yks kummalleki. Oti naulast yhde pakkaukse ja sitä ol vähä revitty, mut oli siel kaks nauhaa ja koht kuiteki heitän sen paketi pois, jot väliäkös jos vähä rikki. Kassa jälkkee, tarkistan ain kuitin ja kuitis luk jot siel on kolme nauhaa!? Jaaha, "pist kuitti taltee, jos menee vaik heti poikki, se nauha." Mies pist kuiti taskuu. Autol mua alko vaivaa se kolme, kosk mielestäin en nähny siel ko punase ja harmaan. Kolme??kui kolme?? ei niit ikin ol ko kaks.. mittää... yleens... Revin sen paketin kokonaan auk ja siel ei ollu ko kaks!! Olis pitän ol kolme?  Joku ol ottan sielt yhde, eikait tarvin sit kolmee ;) No meen vaihtaa, sanoin ja etittii kuittii..ei ollukkaa miehe taskus..?? eikä missää muuallakaa..oli sit kai pudon, men tasku vierest. Mitäs nyt tehdää? No pääti men kattoo jos se olis viel siel lattial, eihä kukaan nosta roskii ylös, vaik siin oli kyl roskis iha vieres. Ravasi sit pisi cittari käytävää ja yriti huomaamat nostel pudonnei kuitei ja kattoo oliks ne mein. Nosti ainki neljä.. mut yhessäkää ei ol mein ostoksii. Elikkä joku "siivoushullu" ;DD  sori, oli sit just sen kuiti löytän!  Meni sit neuvontaa kertoo tän ja kerroin kassan ja roskiksen jne. Tottaha sen kuitin toine osa joskus on saatavis ja ehdotinki jot odotellaa... Mut kait se sit on niin yleist nois kaupois, tämmöset...jot sain uuden ja uskoiha ne mua...Jännää näkyy olevan tää arkikin.. ;DD

..nii ja, ei mun ainakaa tänään tart men sin lenkil...tul senverra "lenkkeiltyy" siel kaupas... ;D